Cau meitenes. Meginasu isi aprakstit savu problemu. Lieta tada, ka mes ar draugu esam kopa gandriz 5 gadus. Lidz sim viss ir bijis loti labi, protams mazas sakasisanas, bet nekas traks. Pirms diviem menesiem bijam dzimsanas diena. Protams tika lietots alkohols bet ne ta, ka kads no mums krita gar zemi. Vakars bija jautrs, lenam tuvojas izskanai, kad draugam mierigi paludzu vai nebutu laiks doties majas, ka man paliek auksti un ka jutos nedaudz slikti. Uz to sanemu bez maz vai brecienu preti, ka es vislaik cikstu. Teicu ka ja vins nevelas iet majas, tad es iesu viena, uz ko vins sausmigi apvainojas un visu celu uz majam mani gruzija, ka es gan jau telojot ka man ir slikti, ara nav nemaz tik auksts un vispar ka es gandriz vai visu vakaru izbojaju. Ta ari dusmigi aizgajam gulet, nakamaja rita protams atvainojas, isti ari neatcerejas ko teicis, lai gan nebija dzeris daudz jo ar alko neaizraujos ne es, ne vins, viss vienmer ir normas robezas. Labi, saligam mieru. Pirms nedelas atkal tas pats... Bijam draugu kompanija, atkal pasakums ara, visu nakti, protams, iedzersana utt, bet uz rita pusi draugam saku, ka varetu lenam taisities majas. Draugi kur kurais aizklidis, nekas isti vairs nenotiek. Un atkal sanemu parmetumus. Ka es nelauju vinam atpusties, ka esmu cikstule utt. Uzsveru lai vins paliek, es tacu neesmu 5gadigs berns un varu iet majas ari viena. Ne, ta nedrikst, ko citi padomas utt. Man apnika to visu klausities, pagriezos un aizgaju. Protams atkal skandals, ka es ta, ka visi draugi tagad nez ko padomas utt. Nakamaja rita dusmiga biju gan es, gan vins, bet nu kaut ka saligam.
Bet man tas viss neliek mieru, jo nekad ieprieks ta nav bijis. Skaidra prasu, kapec tu ar mani ta runa, kapec jaapskaukajas, var tacu mierigi visu izrunat, vins tikai pasaka, ka varbut iedzeris par daudz, lai gan es zinu, ka ta nebija, abi dzeram vienlidzigi un neviens no mums nebija piedzeries vai pardzeris jegu. Sitie visi notikumi man pilnigi atsit velmi ar vinu vel kaut kur doties, jo vienmer tieku pataisita par vainigu - te cikstule, te teloju, te vel nez ko. Es vairs nezinu ka man ar vinu runat... Vins saprot, ka mani tas sapina, nakosaja diena redzu ka ari vins pardzivo, bet nesaprotu kapec ta notiek tiesi tad kad kopa apmeklejam kadu pasakumu. Ta jau klust bez maz vai norma, jo tie bija pedejie pasakumi, kurus apmeklejam kopa. Esmu jautajusi, runajusi, vins visu saprot, bet es ar tricosam rokam gaidu nakoso pasakumu, kur gan jau sekos tas pats. Varbut esmu apnikusi, kaut kas vinam nepatik, bet nav drosme pateikt? Es vairs nezinu ko domat:-/