Esmu atkal saskumusi, par to ka man uztaisija uzacu koekciju...Man bija biezas skaistas uzacis...Un es teicu meistarei gribu biezas...Nu baac vinja man visas uzacis izraustija...Izskatas tik nesmuki man vispar nepiestaav.. Gribas kliegt un raudaat...Es gribeju lai ir tas spicais pacelums uzacu viduu...Vinja man to visu izpluukaja...uztaisija gandris taisnas.
Tagad pasutiju ricinelju un kokosriekstu elju, lai vinjas atrak man ataug....
Es Tagad tik nesmuki izskatos...Nebiju bijusi uz uzacu korekciju kadi gadi 4 vismaz...un ta vienmer sanak...Kapec citam meitenem vienmer uztaisa tik skaisti...Man vienmer viss tiek sachakareets....
Es gribu raudat..tik nesmuki...Vasara klaat..un meitenes grib skaisti izskatiities... gribeju lai sataisa skaisti, Bet neee...Ta meistare laikam visam taisa vienadu formu....vienu ir iemacijusies un tik rausta...
Izkstijas kad vinja zina ko dara, Bet kad ieraudziju spogulii....Ko es tur vairs vareju pateikt...
pirmām kārtām lieas ka tev kādi 15 gadi .. tā rakstīšana par raudāšanu visspār ir graujoša .. izskatos šausmīgi u.tt ..
Ja vēlējies mazliet , tad tak varēji just ka pa ilgu viņa ņemas pa tavu uzaci .. neticu, ka ir tādi meistari kas izdaris pa savam prātam, vienkārši nepareizi nofurmalēji savu stāstu par uzacīm kādas vēlies ..
Pirmo reizi dzirdu ka kokosriekstu eļla liek kautkam augt :D
Tajās pašās drogās ir labs DNC serums skropstām un uzacīm .. divi veidi , uzacis aug tik tiešam ātrāk- IESAKU!!
Nesmu RIga..un shaj chuhnja kur dzivoju..te vispar diez vai aptieka kkadu ricinelju var nopirkt...Pazistu shito pilsetu Lai te kko dabutu ir jabrauc uz Rigu
Ataugs tev tas uzacis, neuztraucies- tik nepluka vairs tik smalki un eno, lieto zimuliti- ja galigi traki izskatas.
Es uzacis ari no stripinas ataudzeju, neatceros cik ilgi, bet baigo diskomfortu tas nesagadaja. Relax.
Kops kura laika tagad cilveku izsmej, ja vins ir no laukiem un vel jauns? Paaugsies meitene, galvenais, lai neklust par tik riebekligu burkski, kurai ja nav ko teikt, tad iepirdis kadu riebeklibu.
Es atkal cik eju, liekas, ka nekas nav darīts. Viņa kaut ko paņemās un paskatoties spogulī, liekas, ka nekas nebūtu pasākts vispār. Ja saki, ka skaistas biezas tāpat, tad kāpēc vispār devies kaut ko pielabot un pietaisīt?
besame, par to, ka tu ko šādu pasaki, es neesmu pārsteigta ;) Pavisam vienkārši - laucinieki parasti pa gabalu ir atpazīstami... nekas slikts tas nav, bet nuuuuuu... kā jau teicu - uzacis nav rokas, ataugs.
neviens nevienu neizsmej .. šis portāls ir domāts sievietēm, nevis lai raudātu par to ka uzacis izplūkātas par daudz .. vienkārši to visu varēja uzrakstīt kaut cik piaugušāk ..8-)