Sveiki!Sākšu ar to ka man ir 15 gadi.Pirms mēneša man uzrakstīja viens puisis no manas skolas,kurš ir 2 gadua vecāks par mani (abi esam ūdensvīri jks).Sauksim viņu par puisi A.Tātad mēs bieži čatojam un runajam pa telefonu.Viņš bieži man saka konmplimentus un flirtē,bet man jau 2 gadus patīk puisis B,kurš ir puiša A klasesbiedrs (Puisis B ir dvīnis).Šodien skolā puisis A ar mani runājās un visādi pievērsa izmanību,ņema nost man lietas un tā.To redzēja ar puisis B un visa pārēja viņa klase.Es bieži puisim A prasu par puisi B (tas jau tagad mums palicis par tādu inside joke citreiz).Puisis A saprot,ka man patīk puisis B,bet puisis A man ir vairak draugs.Neesmu nekad runajusi ar Puisi B,taču bieži vien saskatamies un tadā garā.Es negribu izmantot puisi A,lai iegūtu puisi B,taču nezinu kā lai citadak pieverš B uzmanību.Tagad viņš zin,ka es pazīstu puisi A,kas vrb parāda,ka esmu draudzīga un tā.Prasu padomu: Kā labāk rīkoties šajā situacijā,ja gribu draudzeties ar puisi B?
P.s. Esmu domājusi arī par puisi A tada ziņā,taču nedomāju vai ta būtu laba izvēle.Jāpebilst,ka puisis A arī pīpē,kas man ļoti nepatīk,taču puisi B to dara ļoti,ļoti reti.