Šķiršanās tiesas ceļā

Reitings 15
Reģ: 17.05.2015
Sveikas dāmas, sveiki kungi!

Jautājumu jūs jau pēc virsraksta daudz maz sapratāt un es ar ,apmēram, saprotu visu šīs lietas procesu. Mani tikai beigās interesē tas, kas par to visu maksās? Šķirties grib sieva, es to negribu. Viņa visu to pasākumu formēs utt. Nav jau problēmas samaksāt, ja jāmaksā, tikai interesē, kā tur tas viss beigās ir. Zinu, ka pie tiem laulību konsultantiem jāiet un, kur tik vēl nē...
Cik saprotu, pēc tiesas sprieduma viss šis plezīrs ir jāapmaksā. j
Ja kāds zin, tad par kādām summām vispār ir runa?

Tas tā, īsumā.
17.05.2015 15:36 |

Reitings 15
Labvakar, teicamnieki! :)
Tā palasot, visi tik gudri, ka irst nav ko pasūtīt. Laikam, ka visi iepriekš cosmo.lv ir visu samācījušies, ka tagad pašiem viss ir ģimenes dzīvē in da kedā.
Es uzdevu konkrētu jautājumus un sagaidīju konkrētas atbildes.
Par attiecībām - es zinu visas savas kļūdas, viņas kļūdas un ne šoreiz par to te ir stāsts.

Un es nebrīnītos, ja tu saņemtu PM no autora, kurā viņš tev izteiktu pateicību par atbalstu un sapratni. Tam sekotu pāris vēstules, kurās jūs apspriestu, cik viņa sieva slikta, un pēc tam uzaicinājums no autora satikties, lai viņš var izkratīt sirdi. Un- volā!- nākamais upuris atrasts Tā ir tik tipiska uzvedība- to jau pēc izteiksmes veida var pateikt, kāds ir cilvēks.
18.05.2015 22:24 |

Reitings 15
P.S. Tā pēdējā rindkopa, kas iekopējusies, neņemt vērā :)
18.05.2015 22:27 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Mincis
Un es nebrīnītos, ja tu saņemtu PM no autora, kurā viņš tev izteiktu pateicību par atbalstu un sapratni. Tam sekotu pāris vēstules, kurās jūs apspriestu, cik viņa sieva slikta, un pēc tam uzaicinājums no autora satikties, lai viņš var izkratīt sirdi. Un- volā!- nākamais upuris atrasts Tā ir tik tipiska uzvedība- to jau pēc izteiksmes veida var pateikt, kāds ir cilvēks.

Ja godīgi, nesaprotu, par ko tu man sakriti virsū. Jā, PM no vīrieša saņēmu, bet mēs tajā viņa sievu "neaplikām" aiz muguras, autors satikties neaicināja un viņa nākamais "upuris" arī nebūšu. Tā kā paldies tev par pilnīgi nevajadzīgo "situācijas analīzi" :)
18.05.2015 22:31 |

Reitings 65
Reģ: 13.04.2015
oh, viņš mēgina iepazīties arī šādā veidā, tēlojot pilnīgu neveiksminieku! Ak tu nabaga mazais upurītis! pažēlos tevi kāda...
19.05.2015 12:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits