Viņš joprojām pīpē

Reitings 90
Reģ: 05.03.2015
Kādu laiku jau cenšamies tikt pie bērniņa un viss jau būtu labi, tikai... Vīrs neatmet pīpēšanu. Ir stāstīts, ka tas viss ļoti kaitē un samazina iespējas, kuras jau tā ir samazinātas, bet viņš neatmet. Stāsta, ka zina cilvēkus, kas ar visu pīpēšanu tikuši pie bērna, viņa ome pīpējot jau 55 gadus un viņai taču ir 4 bērni. Kas liekas pavisam dīvaini, vīrs pelna naudu ar savu fizisko sagatavotību un atklāti nepīpē, jo par to varētu būt lielas problēmas, bet mājās kūp kā skurstenis. Liels cilvēks jā, viņa izvēle teiksiet.
Bet ko man darīt, abi ap 30 un jaunāki nepaliekam un iespējas tikai samazinās....
15.05.2015 23:27 |

Reitings 203
Reģ: 06.04.2015
Marseljēza, Bet droši vari man uzrakstīt PM, jo bija viena lieta ko saistībā ar šo vēlējos uzrakstīt, taču to es domāju labāk privāti. Pati es Tev neuzbāzīšos, taču ja vēlies , lai es to uzrakstu, tad gaidīšu PM. ;-) ...tas vnk tā.. :-)
16.05.2015 15:53 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
NEATMETĪS viņš smēķēšanu. viņam nav stimuls un vajadzība , vēlme atmest.
16.05.2015 16:07 |

Reitings 111
Reģ: 29.01.2009
Marseljēza - 5 mēneši nav vēl liels laiks. Zinu, jau zinu, ka kad ļoti gribi tikt pie bērna, tad tas liekas kā mūžība. Bet neiespringsti. Mums bija tā pat, ka jau sākām domāt, kaut kas ir pie vainas, kaut gan nedzeram un nepīpējām. Nesanāca. Raudāju. Bet tad kad nolēmu - ok. kad būs - būs. Sāku nodarboties ar srvi, jau kaut kā pat aizmirsu un sāku planot darbus sev un visu ko - bāc un 2 strīpiņas. Vēlu Jums veiksmi! Nestreso!:-)
16.05.2015 16:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits