Es laikam neesmu skaidrā, bet uz Vecrīgu doties nav ne garīgā, ne kompānijas... 100gadus tur neesmu bijusi :D
Plāns vakaram - iedzīt ārprātā Cosmo foruma lietotājus (t)
Šodien jūtos kā šunelis, ks nevar sagaidīt saimnieku mājās. Vīrs strādā 24h maiņu un es visu dienu iracionāli mirstu nost no ilgām un skumjām. Parasti man tādu sajūtu nav.... Iešu ātrāk gulēt, lai ātrāk pienāk rīts un mīļums ātrāk ir mājās:-D Būtu man aste - paluncinātu(l)
šobrīd dejoju pie augstākminētās dziesmas, gatavoju vakariņas + varbūt auzu pārslu cepumiņus, ja kāda ieteiks labu recepti :D Tad ātri jāsakopj māja, varbūt ko iemetīšu veļas mašīnā un tad intensīva skolas pētījuma rakstīšana.
Galvenais, ka vīrs bieži strādā šādas maiņas. Kas man šodien uznācis, nezinu. Rakstīju ēdienkarti svētdienas kāzu jubilejai - nobimbājos līka! Nav pilnmēness?(t)
Ou, cormeum, izskatās lieliski, bet man nav bīdelētu kviešu miltu :D nu, un arī šokolādes nav. Uz veikalu galīgi negribas iet, tāpēc jau arī mērķēju uz auzu pārslu cepumiem. Ja ietu uz veikalu, būtu šokolāde, nevis cepumiņi.. Bet ja mājās būtu šokolāde, pat nedomātu par ko citu šobrīd :D
Šo saglabāšu priekšdienām, kad būs gan bīdelēti milti, gan neapēsta šokolāde :-D nekad nav šoko cepumiņi cepti! paldiesiņš (l)
Shodien miru nost , bet tag jutos nedaudz labaak. Puisis atnaca maajas ar pukjeem un dzeramos "saalus" veederam , lai uzlabotu duushu. Palika gan labaaks gariigais, gan dusha.
Tagad skatamies kkadu murgainu filmu.
Seezu domaaju, ko man riit jasperk veikalos. Ieshu shoppongaa jo nakam piektdien uz lv laidisim .