Visu pēc kārtas, es neesmu vientuļā māte. :D
Bet es arī ļoti labi zinu to sugu, kura nekad nesaktās uz sievietēm ar bērniem. :D
Es esmu tā sieviete, kura visus padara vājprātīgus. Es ar to nelielos. Bet es esmu TĀ sieviete, kura ir tik racionāla un tik ļoti māk manipulēt ar vīriešu prātiem.
Es uzskatu, ka sieviete un vīrietis vispirms ir CILVĒKS. Un no šī izejas punkta mēs visi esam vienlīdzīgi. Un ne mazums tirliņi, kurus uz šīs planētas atsēdināt. Ne jau mans pienākums ir kļūt par korķi, bet mna patīk pierādīt savu taisnību. Un man nekad nenākas ciest zaudējumu. Jo... Es vienkārsi esmu cilvēks. Laimīga ar savu bērnu, savā izklaidē, savos hobijos, idelāla savās vēlmēs. Ir mīnusi - esmu niķīga, man neviens nedara pāri. Bet Tu sēdi Cosmo.lv, kamēr es rakstu šīs rindas. Man šķiet ir gana skaidrs, ka sieviete ar piekabi ir mazāks ļaunums kā vidēji - neizglītots vīrietis (pat ja būtu izglītots) dzīves nepieredzējušais vīrietis, kurš bērnā saredz nevis vērtību, bet kaut kādu šķērsli. :D
Un es jau minēju - man nav pienakums tev teikt, ka man ir bērns. Toties, gaudosi em logiem Tu. Jo, ja cilvēks labs... :D
P.S. Tas tikai tā, visu citu izslēdzot.