Es nedomāju, ka vientuļa sieviete ar bērnu būtu kaut kas ārpus normām :) Tomēr - neliels netīšs eksperiments viesa manā prātā jocīgus secinājumus..
Pagājušajā vasarā, tādā ļoti karstā dienā satikos ar māsu. Pati tikai īsos bruncīšos un topiņā - normāli pieklājīgā skatā (bet pretējā dzimuma uzmanību tas piesaistīja ļoti, bet nē - nezīmējos), bet māsa aptuveni mana vecuma, tāda pati, tikai ar bērnu ratiņiem.. Tad nu Āgenskalnā, kamēr viņai bija darīšanas, ar viņas bērniņu pabraukāju pa parku. Ja pirms tam mani pētīja katrs, kuram nav slinkums, tad kamēr biju ar ratiņiem, vīriešu dzimums pat grieza galvas prom, apmēram - aizņemta un ar piekabi,ēēē.. Vārdu sakot - vispār neievēroja (nē, neesmu nekāda pasaules naba vai kas, vienkārši - cik pirms tam skatieni bija atklāti koķeti uzbāzīgi, tik tagad noraidoši vai vispār mani neredzoši).
Sagaidīju māsu un kopā devāmies tālāk - kad man vairs ratiņu rokās nebija, tad atkal nevarēju atkauties no siekalainiem skatieniem.
Tas man lika padomāt - ar ko tad jaunā māmiņa ir sliktāka par tādu, kurai nav bērnu? Vai arī varbūt bērniņš vismaz pasargā no visādiem viennakts siekalotiem gribētājiem?
Mans secinājums - vīriešu loģika man ir neizprotama :D
Esmu gatava uzņemt dažādus viedokļus :)