klaviatura - sveika, tev ir tieši tā pati problēma, ar kuru cīnijos un cīnos, tas arī pamata iemsls kāpēc izlēmu padziļināti mācīties sporta jomā. Lieta tāda, ka līdz galam šo kaulu plēves iekaisumu izārstēt nevar. Citām meitenēm par brīdinājumu, kā tas veidojas - nepareiz skriešanas programma (ne tikai pārforsēšana), skriešana ar īsām biksēm vējainā vai vēsā laikā, un aizmiršana par spēka treniņiem, atsildīšanos un iesildīšanos - galvenie faktori. Turpmāk arī ievēro visus iepriekš minētos faktorus, lai neveicinātu atkal šīs slimības atgriešanos. Pašai bija smagi atgriesties, jo slimību biju ielaidusi tik smagu, ka pēc 2min skrējiena pastaigāt nespēju, un skrēju caur sāpēm, jo man bija atkarība un no lielā stresa, mācībām es vairs nepratu pasēdēt un atpšties, tā es relaksējos, bet samazināju slodzes. Līdz saņēmos apstāties pilnībā. Ko darīt tālāk?
1. Tagad, 2 nedēļaas skrien 1x nedēļā - sākumā mierīgā tempā, nepārsniedzot 15min.
2. Pēc tam 2 mēnēsus skrien 2x nedēļā - viens sprints - apmēram 1:20 min sprintā, 30sek lēns skrējiens - neapstājies, sākotnēji skrien 10min. un viens garāks skrējiens līdz 20 min
3. turpinot 1 mēnesi skrien tā lai nedēļā reizi 'butu 1 sprints, 2 lēni skrējieni.
4. 1 mēnesi tikai sprinti - 2x nedēļā
5. Atpūta 2nedēļas un atkal atsāc šos minētos punktus.
katru nedēlu ievies 3 speka treniņu (vair aŗi mājās) - vienu no tiem rokām ko var darīt arī pēc skriešanas, 2 treniņus no tiem presei, kājām, mugurai, kas nav tajā pašā diena kad skrējiens.