Vispār tā būšana vienai ir interesants temats.
Man ir viena draudzene, kura ilgstoši ir viena. Viņa tiešām nemāk veidot attiecības. Bet es saprotu kāpēc vīrieši no viņas bēg - viņa ir haotiska, nesaprot, ko dzīvē grib darīt, dažreiz ballītes nostāda augstāk kā ģimenes prioritātes. Bet viņa ir vienīgais bērns ģimenē, kurā tēvs aizgāja, kad viņa bija maza. Mammai citas attiecības nav bijušas, tādejādi labu attiecību piemēru nekad nav redzējusi. Pašas iegūtā attiecību pieredze nav pozitīva un tad nu viņa kuļas pa dzīvi kā māk.
Viņa ir stāstījusi, ka vēlētos harmoniskas attiecības, bet nesaprot kā pie tādām tikt, jo pati nav harmoniska. Tajā pašā laikā citiem stāsta, ka viņai attiecības nav vajadzīgās, tas ir stulbas un nevajadzīgas, arī saviem potenciālajiem vīriešiem.
Līdz ar to es nesaprotu to viņas būšanu vienai. No vienas puses viņa grib kādu sev blakus, no otras puses mētājas no vienas simpātijas pie otras. Un neviens viņai neesot gana labs līdz galam. Bet, manuprāt, viņa nekad nav iedomājusies, ka var nebūt arī gana laba kādam vīrietim. veidojas tāda 'nostādu sevi augstāk ka citus' situācija.
Tad es secinu, ka ir trīs veidu sievietes - vienām tiešām apmierina būšana vienām. Nav problēmu kādu atrast, bet vienkārši nav vēlmes to darīt, jo viss savā dzīvē apmierina. un otras, kuras pašas nezina ko grib, nostāda sevi par princesēm, kurām neviens nav gana labs. Un trešās ir tādas, kuras tiešām vienkārši nav atradušas to cilvēku, kura dēļ mainīt savu statusu uz aizņemtas meitenes statusu.
Bet vispār - ne jau visi cilvēki ir ģimenes cilvēki, kuriem vajag attiecības un no tā izrietošās sekas. Bet mana pieredze rāda, ka tās meitenes, kuras apgalvo, ka attiecības ir nevajadzīgas un ir labi tāpat, ļoti strauji maina savas domas, kad atrod to īsto. Bet izņēmumi tikai apstiprina likumu :)