Lollipop: apmeklēju psihiatrus, viņi saka, ka Lexotanil rada pieradumu. Tas neattiecas uz situācijām, kad Lexotanil dzer trauksmes brīžos, ja trauksmes brīži nav katru dienu. Bet dzerot bieži Lexotanil, organisms pierod pie devas, vairs nav efekta, jādzer vairāk, biežāk un cilvēks pieradis pie tā, ka Lexotanil palīdz, to arī dara. Tā tas ir ar visiem trankvilizatoriem.
Es uz savas pieredzes esmu izjutusi to, ka tiešām ir tā, ka viena tablete neko vairs nedod, organisms pieradis, bet tā jau nav tāda atkarība kā no alkohola, ka bez tā nevar iztikt-man nekad nav bijusi problēma atmest kaut ko no zālēm,bet tas jau arī laikam kā kuram.
Sambina: tev ir izrakstītas maz (skaita ziņā) zāles, ko raksta visiem, es tavā vietā izmēģinātu, atmest var vienmēr.
Bio: svara pieaugums ir tāpat kā citi blakusefekti-vienam var būt, otram nē. Man diemžēl ir. :( STarp citu, Paroxetīns skaitās zāles, kas uzdzen svaru. Kad ej pie psihiatra, var pajautāt par to-ir zāles, kuras vairāk dod svaru (olanzepīns, paroxetīns, kventiapīns un citi) un ir kuras mazāk.