Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

siera kūka ceptā -kāpēc tā?

 
Reitings 153
Reģ: 25.01.2012
pirmo reizi cepu siera kūku, visu darīju pēc norādēm, + svēru pat uz svariem visu. ieliekot krāsnī kūka nevis cepās , bet vārījās. kāpēc tā? pat ieliku nedaudz miltus, kaut receptē nebija miltu. lai saturētu visu kopā.
11.05.2015 13:36 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Sanāca pārāk šķidra masa.
11.05.2015 13:38 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
vārījās?:-O Kas bija šķidrās masas sastāvā?
11.05.2015 13:46 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
man ar ta ir gadijies, bet pec tam vnk liku ledusskapi un kaa sacieteeja. :D
11.05.2015 13:49 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Der pirms liksanas kraasni nostavet ledusskapi lai taa masa blivaaka klust:)
11.05.2015 13:50 |
 
Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
Pēc kādas receptes gatavoji?
Tā, pēc kuras cepu es, neskatoties uz to, ka masa pēc visu sastāvdaļu sajaukšanas ir pašķidra, tomēr izcepas ideāli. Tomēr - cepšanas laiks ir ilgs - vairāk kā pusotra stunda mazā temperatūrā.
11.05.2015 13:53 |
 
Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
karstums par augstu?
11.05.2015 14:09 |
 
Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
es domaaju taapat kaa creme brulee tak liek kraasnii galiigi skidru, bet cep saliidzinosi zemaa temperatuuraa, ar kuuku vajadzeetu sanaakt taapat
11.05.2015 14:11 |
 
Reitings 153
Reģ: 25.01.2012
sastāvā bija maskarpone, saldais krējums un olas. īsti neatceros, laikam nedaudz arī skābais krējums. saldais krējums tika putots un olu baltumi arī, līdz ar to nevajadzēja būt tik šķidrai. liekot iekšā masa nemaz nebija šķidra, bet tāda krēma konsistencē. cepot sāka vārīties. kā arī cepās vairāk par noteikto laiku, krietni. temp. bija tāda kā norādīta receptē. tāpēc nesaprotu, kas nogāja greizi?
11.05.2015 14:23 |
 
Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
Grūti teikt, bet man šķiet jocīgi, ka saldais krējums tiek putots (atsevišķi)? Jo putukrējumam jau vispār ir tendence siltumā atsuloties. Manā receptē arī ir siers (Filadelfija), skābais un sladais krējums, olas, cukurs, bet apildus jāliek arī kartupeļu ciete. Tad masa ir krēmīgi šķidra, bet pēc cepšanas - blīva, bet sulīga. Arī cepot tā nevāras, neburbuļo. Iespējams, receptes autors nav norādījis kādu būtisku sastāvdaļu.
11.05.2015 15:33 |
 
Reitings 20
Reģ: 26.04.2015
Steidzams jautājums
Vai var velreiz likt cepeshkrasni kukas pamatni, kura prasiitos nedaudz gatavaaka? Nav taa, ka pavisam jeela, bet mazliet gribeetos gatavaaku. ??? Labaak atstat ka ir jeb ieshaut atpakalj uz paris minutem?
11.05.2015 15:36 |
 
Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
LibaZAR, kāpēc ne? Domāju, ka var! :)
11.05.2015 15:38 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
kaut ko tādu pirmo reizi nākas dzirdēt ja visi indigrenti sagatavoti pēc receptūras...Tā vien šķiet ka kāda no sastāvdaļām ir par daudz pievienota un aizdomas par saldo krējumu...Bet kā tev beigās iznāca, kūka jēla?negatava?
11.05.2015 15:44 |
 
Reitings 153
Reģ: 25.01.2012
tur jau tā liet, ka visas sastāvdaļas liku pat uz svariem un svērtu, jo cepto taisīju pirmo reizi. beigās nu sastinga jau pēc ilga laik nostāvēšanas ledusskapī. kut receptē bija tikai stundu ledusskapī jāpatur.
12.05.2015 22:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!