Matu kopšana un matu tips

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Iedvesmojoties no matu mazgāšanas tēmas, būtu interesanti, ja meitenes padalītos par savu ikdienas matu kopšanas rituālu (ko lieto katru dienu, ko reizi nedēļā un tā), minot arī savu matu tipu/struktūru, dabīgi/krāsoti/ataudzēšanas periods.

Es matus mazgāju katru dienu ar šampūnu un lietoju kondicionieri. Matu maskas un eļļas nelietoju vispār jau diezgan ilgu laiku. Sāku domāt, ka būs tomēr jāpamaina ierastais ritms un jāsāk lietot kādas eļļas/maskas. Mani mati ir ļoti plāni, pašlaik no blondi krāsotiem audzēju dabīgos.
10.05.2015 10:52 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
switched on, pati pat tik sausu info neesi ielikusi :)
11.05.2015 08:41 |

Reitings 39
Reģ: 01.04.2015
mani plānie, krāsotie,balinātie,sabojātie mati, kuri ātri taukojas katru dienu, vai katru otro tiek lutināti ar TIGI Dumb Blonde šampūnu un kondicionieri, pēc mazgāšanas matu galos lieku matu zīdu no ECHOSLINE, pa retam (ja taisos ieveidot matus ar lokšķērēm vai ko tādu) izmantoju arī Paul Mitchell Super Skinny Serum ,kas burvīgi smaržo pēc arbūza (l) pašās beigās pirms pašas žāvēšanas vai taisnošanas izmantoju syoss heat protect ,kas pagaidām arī lieliski strādā. neņemot vērā to cik sabojāti mati, ar šo kombināciju ikdienā iegūstu viņus mīkstus, vieglus, galīgi nav pūkaini un izskatās daudz labāki par savu stāvokli :-)

11.05.2015 21:16 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Man ir krāsoti melni mati līdz lāpstiņām, kas bļauj pēc friziera šķērēm. Mati ir plāni un smalki, daudz sīko matiņu, kas pūkojas, gali sausi. Mazgāju katru otro dienu ar

Netaisnoju un retu reizi izžāvēju ar fēnu. Fēns parastais, par trinīti pirkts Maximā:-D Ja žāvēju, tad iepūšu šito verķi
12.05.2015 08:34 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Lollipop♡, un kā tev tie šampūni, patīk?

Man reti kaut kas no šampūniem nepatīk/neder, bet no šiem mati tiešām palika neforši .. Tiesa mēģināju tad, kad tikko parādījās veikalu plauktos :D
17.05.2015 17:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits