visas tik vienadas

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
Kapec sievietes tere lielu naudu pucejoties lai beigas visas izskatitos tik lidzigi un pat vienadi . Visam viena tona blondi vai tiesi otradi melni mati, vienada gsaruma, vienadas figurad, pats drebes un stils lidzifdgs. Kur musdirnas palikusi odzina un roxinite kapec visas grib izskatities tik lidzigi.
10.05.2015 08:07 |

Reitings 65
Reģ: 13.04.2015
Nekur Eiropa sievietes nelauz kajas pa brugi ar spilkam. Ja skrienama diena tad zempapezu kurpes, ja augsti papezi tad ar masinu parvietojas

saulīt, tālu nav jāmeklē. aizbrauc uz Poliju, Čehiju, Slovākiju. vai Londonu... staigā ar augstiem papēžiem un kā vēl staigā, arī pa bruģi. Arī Milānā un Romā staigā. Tā ka tavi argumenti vispār neiztur nekādu kritiku, tie ir bezjēdzīgi.
10.05.2015 19:12 |

Reitings 239
Reģ: 27.03.2015
JellyBelly vispaar lielaakoties taas ir tieshi tuuristes un iebrauceejas no A-eiropas, resp. taas pashas krievietes, latvietes,jauktenes utjpr. ;) Londonaa nu gan lielaakaa varza staigaa kedaas.
10.05.2015 19:15 |

Reitings 239
Reģ: 27.03.2015
nesaku,ka vajag tapec staigaat kedaas, man riebj kedas, bet es te censos izjaukt tos no zila gaisa kjertos parspiileejumus.
10.05.2015 19:16 |

10 gadi
Reitings 497
Reģ: 29.01.2009
Būtu priecājies, ka pie mums nav tik traki kā Korejā.

10.05.2015 19:19 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Ka jus ziniet, ka pilna instagram ar tuksparem un tadam bildem , à? :D

Ari esmu pamanijusi lidzigus gerbsanas stilus - tas kedas popularas, adas jakas, dzinsas , bet nu neko sliktu nesaskatu taja, nu kas ir veikala un kas patik - to tad ari perk.
Piekritisu, ka mode ( vismaz Latvija) tgd ir noverojams vairak dabiskums un tas ir forsi. Melno un parbalinato matu bums jau nav tik izteikts ( lai gan joprojam dievinu melnus matus :D).
10.05.2015 19:35 |

Reitings 33
Reģ: 30.09.2014
Kāds sakars vispār matu krāsai :D
Nu nezinu gan vai LV ir visas tik līdzīgas, tad nav būts, piemēram, UK, jo tur nu tiešām liekas visi tik līdzīgi- pārsvarā-legingi,platas un vēl platākas maikas,blūzes utt un uzkasīti, copē sataisīti mati , un arī puiši ir tiik līdzīgi-lielākajai daļai vienādas frizūras, bet nu un, man tas ir pilnīgi vienalga un kāda atšķirība kā citi ģērbjas. Tā jau nu nav lieta, par ko uztraukties :D
10.05.2015 19:36 |

Reitings 819
Ja, jo vairak iegulda lidzeklus (uzpumpe vienada lieluma lupas, ietetove vienadas formas uzacis utt) tad gruti atskirt vai ta Liene, Sintija vai Natasha
10.05.2015 19:52 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
A man piemēram ir pilnīgi vienalga, ko par mani padomās. Es ģērbjos tā kā es gribu un kā man patīk. Balināšu sev blondus matus, krāsošu rozā lūpas un izskatīšos kauč pēc lelles, ja man tā gribēsies. Tas, ka puse Latvijas tāda, man ir pilnīgi vienalga.
10.05.2015 19:54 |

Reitings 65
Reģ: 13.04.2015
mūsdienās rietumu sivietēm ir tā privilēģija un brīvība izskatīties kā vien pašas vēlas. Bezgalīgas iespējas. īsi mati, gari mati, nav matu, makeup, nav makeup, tievas, resnas, papēži, kedas, atliek tikai atrast savu stilu. par ko vispār šāda diskusija?? acīmredzot ir kaut kādi aspekti, kādēļ meitenes izvēlas"uniformas". varbūt tas liek justies pašpārliecinātām. kas tur slikts??

tas ka autore neiederas vidusmēra mainstreem izskatā, jājautā - kādēļ tas tik ļoti uztrauc? acīmredzot kaut kas kaitinošs tajā ir, varbūt nevar atļauties lietas un pakalpojumus, ko var atļauties citas vienaudzes. varbūt nejūtas pārliecinoši uz garo matu un garo skropstu fona? jo citādi es neredzu, par ko cepiens..
10.05.2015 19:56 |

Reitings 203
Reģ: 31.01.2014
uniqueღ
+++
:-)

Ģērbjas, kā jūtas, kā ērtāk, katram savi iemesli, kāda citiem par to daļa, kas kurai/kuram patīk, nepatīk, da nu.. :-D
10.05.2015 19:57 |

Reitings 88
Reģ: 18.02.2015
uniqueღ, liels plusiņš Tev - mans domu gājiens ir tieši tāds pats.
Un šeit ievietotā Santa, manā skatījumā, ir patiešām ļoooti simpātiska meitene, un kas par to, ja tādu tipāžu kā viņa Latvijā ir daudz ? Nu tad vienkārši pilna Latvija ar skaistām meitenēm :-)
10.05.2015 19:57 |

Reitings 819
Bet savu unikalitati zaudesi, jo tik daudz lidzigu tev bus. Un viriesus ari piesaista tas ar odzinu, ne kloni.
10.05.2015 20:00 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
OranGe, atvainojos, laikam nepareizi izteicos - varbūt ne tik daudz ārējā izskatā, bet tieši tajā stilā. Piekrītu, ka turīgākās cenšas izskatīties dabiski skaistas, bet tajā pašā laikā viņām visām noteikti jābūt pa vienai Valentino un Chanel somai, turpretim par tādām pašām naudām var nopirkt ko pavisam atšķirīgu, bet tādu diez vai izvēlēsies, jo apkārtējie nezinās, kas tas ir par brendu, jo redziet virsū nav tipiskās branda zīmes. Tādā ziņā vietējās Rīgas cacas laiza gan pakaļu kultam, kā Tu pati izsakies ;-)

Turpretim meitene ar nelieliem līdzekļiem atradīs tiešām interesantu veidu, kā vaidot savu stilu un izskatu.

Bet anyway, nav permit strīdēties - vienam māte, otram meita, trešam kleita ;-)
10.05.2015 20:03 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Man jau viens vīrietis ir pie sāniem. Lai gan par citu vīriešu uzmanību es galīgi nevarētu sūdzēties.
Es esmu unikāla ar to, ka es esmu tāda, kāda esmu. Neiešu sev tagad nogriezt zēngalviņu un nepirkšu sev ūberunikālas drēbes, lai tikai dažas labas dāmas varētu papriecties par manu oriģinalitāti.
10.05.2015 20:09 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Turpretim meitene ar nelieliem līdzekļiem atradīs tiešām interesantu veidu, kā vaidot savu stilu un izskatu.

Labi jau būtu, ja visām meitenēm ar ierobežotiem līdzekļiem būtu interesants stils un izskats.

Katram ir sava gaume - kādam patīk panka grebene un būt citādam, kāds grib atstāt maigas, elegantas sievietes izskatu, kāds grib iegūt skaisti oranžu ādas krāsu solārijā, kāds jūtas ērti un labi džinsās ar absolūti garlaicīgu krekliņu...

Ne visi šie stili mani personīgi aizrauj un interesē, bet nu, īstenībā, kamēr cilvēks savā ādā jūtas labi (un pārāk neaiskar manas estētiskās jūtas) - lai jau!

Galu galā, ne jau interesanta somiņa vai interesanta frizūra ir tas, kas padara šo cilvēku interesantu MAN. Drīzāk tas, cik interesanti ir ar šo cilvēku komunicēt.
10.05.2015 20:17 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man tieši patīk vērot, cik Latvijā ir skaistas un sievišķīgas dāmas :)
Ārzemēs mēdz būt krietni izteiktāka vienveidība ;)
10.05.2015 20:18 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Man šķiet, ka oriģinalitātei nekad nevajadzētu būt pašmērķīgai. Kā tas ir ar dažiem pazīstamiem šī brīža hipsteriem, kuri iepriekšējos gados ir bijuši dajebkas cits, kas toreiz skaitījās atšķirīgs :D

Man labāk patīk cilvēki, kuri prot apģērbties gaumīgi un izskatīties labi, ja arī nekādas milzīgas oriģinalitātes tur nav.
10.05.2015 20:20 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Ārzemēs mēdz būt krietni izteiktāka vienveidība

Es tam nepiekristu. Manuprāt, ārzemēs sievietes ir daudz košākas, drosmīgākas un nebaidās vilkt atšķirīgas drēbes, ja tās viņām patīk. Tāpēc nav tādas vienveidības. Pie mums lielākā daļa sirgst ar ''ko par mani padomās'' sindromu un tāpēc, pat ja riebjas kāds apģērbs, vienalga to velk, jo tas ir modē un tā var neizcelties uz citu fona utt. Tāpēc arī lielākā daļa ir vienādas cacas. Dažas uzdrošinās un lielākoties tiek nodirstas par to. Ārzemēs uz tādu Kleinu neviens neatskatītos, jo visiem būtu vienalga, kas kam mugurā, bet pie mums viņa ar savu atšķirīgo stilu lielākoties izpelnās tikai aprunāšanu un degunu raukšanu.
10.05.2015 20:31 |

10 gadi
Reitings 2668
Reģ: 20.04.2014
Man labāk patīk cilvēki, kuri prot apģērbties gaumīgi un izskatīties labi, ja arī nekādas milzīgas oriģinalitātes tur nav.

++++

Visi tie lielie individuālisti, kuri noniecina citus un paši izmisīgi cenšas būs maksimāli oriģināli un unikāli paši ir viena pamatīga klišeja un banalitāte.

Un, protams, Latvijā viss tik slikti, neviena šeit nemāk gaumīgi ģērbties, visas vienādas, garlaicīgas, utt, bet ārzemes - jā, nevar nemaz salīdzināt. :D
10.05.2015 20:34 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Droši vien atkarīgs no ārzemēm. Manā pusē cilvēkus, šķiet, mazāk satrauc vizuālais koptēls, tāpēc nākas mūždien skatīties uz kedām dzīnsos vai treniņbiksēs :)
Tāpēc jauki, ka Latvijā lielākoties sievietes piedomā pie apaviem, somiņām, aksesuāriem utt. :)
10.05.2015 20:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits