psihopats kaimins.

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
situaacija taada ka draugs biezi vien ir prom un tadejaadi naktis runaajam, sad tad speeleju muziku pa skalu (pec 11vakaraa ), bet sonakt man pie durvim klauveeja nenormaali kur pirms 2 h un agresivais kaimins iemetas ieksaa (mana kluuda ka atveeru ) saaaka grustit mani. Vinam lidzi bija ari draugs un sie abi saaka lamaaties ka nedodu sim mieru guleet un taa. Nu vareeja jau normaali pateiktto visu, bet man bez maz kulaku baaza sejaa un blaava..uz mani ,lamaaja, druadeeja ka pret sienu galvu izskaidis...(abi bija pamatigaa dzerumaa) tad nu draudeeja dod izireetaaja nummuru, ko beigaas bailes ari iedevu,jo ko es viena pret abiem iesaaktu, draudeeja man smadzenes izsmeereet, un teica ka izmetis mani no dzivokla ara (ar saimnieku atiecibas labas- visu maksaaju laiciigi, nekad probleemu nav bijis) es centos kliegt, izskriet treppes un censties sadabut citu kaiminu uzmanibu, bet neviens neatveera.....taksto sie abi mani panaaca un es biju stuuri kaa rezulltaata es ari teicu nu lai iesit man un tad nodosu mentenee..(taa kaimina uzvardu zinu un dzivokli un zinu ka sis ieprieks seedeejis) bet te man saaka druadeet, ja es nozinosu policijai man bus vel vairaak suudi...!!!!!!!!!! Kaut kaa aizraavos, iesleedzos , sie paraustiija rokturi, speera pa durviim un ko paarrunaaja trepees, bet man tiesam bail.es gribu iet uz policiju, ebt viss kas man ir mani vardi pret vinu.Zinu kanevajadzeja traucet nakstmieru sim, bet ari sads uzbrukums nebija isti normali.Man miesas nodarijumi nav nodariti, bet pamatigi bailes iedzina...ja butu citu laiminu uzmanibu trepes pieversusi butu vieglaak, bet nu man pieraadijumu nav, un paldies dievam miesas bojaajumu nav, bet tik bail vispaar tgd, jo tieca ja draudeesu ar mentiem, mani izsmeeres. Ietiekumi??? Iet uz menteni vai nee?? ja butu liecinieku, butu vieglaak. Rit logiski to teiksu dz iziretaajam!!! bet nez vai uz menteni jeega iet, jo reali zadziba un miesas nodarijumu nekaadu un liecinieku ar nee.Vnk bail ka tas psihopats man diez ko neizdara..!!!!!!
09.05.2015 05:40 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Izvairies labāk no konfliktiem ar šāda tipa cilvēkiem kā tavs neadekvātais kaimiņš. Durvis svešiem vaļā never un pašai arī jāiemācās cienīt savus kaimiņus. Nu, lai šis gadījums tev kalpo par mācību.
09.05.2015 14:54 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
reali ne zaadziiba, ne miesas bojaajumu tfutfu nav..
Un par draudu izteiksanu saubos tur polici ko nems veeraaa...
Nu pēc nez cik ilga laika jau vairs neņems. Būtu saņēmusies un kaut vai uzreiz no rīta pēc notikušā aizgājusi, tad ņamtu vērā.
Vispār jau arī tikai ar draudiem un iebiedēšanu pietiktu, lai policija to ņemtu vērā, bet šajā gadījumā tie nebija tikai draudi, klāt vēl nāk goda un cieņas aizskaršana (esi lamāta) + privātīpašuma pārkāpšana un vēlāk atkārtoti mēģinājumi ielauzties Tavā mājvietā + uzbrukums (pat, ja nav paliekoši bojājumi nodarīti - Tu esi grūstīta, ir ierobežota Tava kustību brīvība (ja raksti, ka izrāvies un aizskrēji)).
09.05.2015 15:02 |

Reitings 4343
ja būtu varonīgāka tiešām piedraudētu
atceros, ka ar draudzeni, kad dzīvojām Rīgas centrā apbruņojāmies ar nažiem, šķērēm un gājām pie durvīm
WTF
09.05.2015 15:03 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
jūs neesat csi saskatījušās? :D Uzlikt mūziku, gaidīt, kad kaimiņš pie durvīm, tad saukt policiju, bet GALVENAIS (!!!!) visu ierakstīt diktafonā... :D :D :D

vienkārši aizej pie kaimiņa ar pāris aliņiem, pasaki, ka atvainojies (vienalga vainīga vai nē...gribi mieru ? - piekāpies...) un ka turpmāk, ja nu kas traucē, lai uzzvana tev. Vienkārši paskaidro, ka neiedomājies, ka kaimiņi dzird mūziku utt.

Policija neko nedarīs...par to vispār aizmirsti
09.05.2015 15:06 |

Reitings 2425
Nu pēc nez cik ilga laika jau vairs neņems. Būtu saņēmusies un kaut vai uzreiz no rīta pēc notikušā aizgājusi, tad ņamtu vērā.
Vispār jau arī tikai ar draudiem un iebiedēšanu pietiktu, lai policija to ņemtu vērā, bet šajā gadījumā tie nebija tikai draudi, klāt vēl nāk goda un cieņas aizskaršana (esi lamāta) + privātīpašuma pārkāpšana un vēlāk atkārtoti mēģinājumi ielauzties Tavā mājvietā + uzbrukums (pat, ja nav paliekoši bojājumi nodarīti - Tu esi grūstīta, ir ierobežota Tava kustību brīvība (ja raksti, ka izrāvies un aizskrēji)).

hhahahahahha, es nezinu smieties vai raudāt par šito :D nopietni, zaptesburka, te nav amerika, bet latvija! :D
09.05.2015 15:08 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
No vienas puses - traki, ka ar šādiem subjektiem jādzīvo vienā mājā (un durvis svešiem naktī NEKAD nevajag atvērt, pat ja neesi gluži viena).
No otras puses - tik nenormāli tracina cilvēki, kas neciena citus un rībina mūziku ar "tumbām", ka pat grūti just līdzi šādā gadījumā. Nu nevar skaļi klausīties mūziku naktīs un cerēt uz labām attiecībām ar kaimiņiem :D
09.05.2015 15:10 |

Reitings 82
Reģ: 02.05.2015
09.05.2015 15:11 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
Ieliec rakstu feisbūkā par šo. :D Tauta visu izdarīs.
09.05.2015 15:28 |

Reitings 4343
nezinu smieties vai raudāt par šito nopietni, zaptesburka, te nav amerika, bet latvija!
Jā, nopietni. Daudzas lietas ir nesakārtotas, tomēr tāda čuhņa, ka varētu tā vienkārši ieskriet pie kaimiņiem, viņus grūstīt un draudēt, arī nav.
Protams, par šādiem sīkumiem nevienu nearestēs un sodus neliks. Bet pieņemtu iesniegumu (vnk nākamajā reizē būtu pierādījumi par to, ka džeks arī iepriekš taisījis problēmas, vai arī, ja paveicas, policisti aizietu un pateiktu kādu biezāku vārdu, lai protās uzvesties.
Zinu gadījumu, kad cilvēkam draugiem.lv kaut kāda pat īsti nepazīstama random sieviete rakstīja draudu vēstules, policija noskaidroja, kas tā ir, un aizbrauca, pateica, lai sēž klusu un netaisa ziepes. Tad nu viss atkarīgs, cik nopietni tādu brīdinājumu tas cilvēks uztver.
09.05.2015 15:38 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Bljin, beidz trauceet kaiminjiem dziivot un nebuus taadu situaaciju! Vinji tavu skaljo uzvediibu taatad pacieta tik ilgi kameer beidzot nenotureejaas un dzeerumaa izdomaaja tev sadot pa kaklu. Pati esi vainiiga.
Protams, vinji nedriiksteeja tev draudeet u.t.t., bet beidz teelot baigo cieteeju, pati uzprasiijies.
Ar saimnieku aizejat parunaaties ar kaiminjiem, lai nav jaabaidaas un viss, miers. Miers arii vakaros.
09.05.2015 15:38 |

Reitings 2425
Nu beidz.... :D neviens nekur nebrauks un neko nedarīs :D Latvijā ir pārāk vaļīgi likumi... ne viņi kaut ko piesiet viņam var, neko. Drīzāk pateiks meitenei pašai, ka nav ko mūziku klausīties skaļi nakts vidū un vēl laist svešus vīriešus dzīvoklī. Pietam kur ir jebkādi pierādījumi? Internetā bik citādāk, vismaz ir uzskatāmi pierādījumi.
09.05.2015 15:45 |

Reitings 2425
rekur, pļavnieku psihopātam neko piesiet nevarot, kādiem vēl kaimiņiem, kas nākuši lamāties par skaļu mūziku... domā policija ticēt, ka mūzika bija klusa utt? :D
09.05.2015 15:47 |

Reitings 4343
Drīzāk pateiks meitenei pašai, ka nav ko mūziku klausīties skaļi nakts vidū un vēl laist svešus vīriešus dzīvoklī. Pietam kur ir jebkādi pierādījumi?
Nu ar pierādījumiem ir, kā ir, - tāpēc būtu vajadzējis uzreiz zvanīt, kamēr vēl lauzās dzīvoklī (un bija pietiekami iereibuši, lai nenoliegtu). Tagad labākajā gadījumā var cerēt uz kaimiņu liecībām.

Par to, vai policija ko darīs vai nē - atkarīgs no attieksmes. Likumi ir vaļīgi, jā. Bet tas nenozīmē, ka 100% vienmēr tie tiek pavērsti tā, lai apčakarētu cilvēkus.

Par Pļavnieku psihopātu - vai viņš ir ielauzies kāda dzīvoklī un fiziski uzbrucis?
Vispār gan sakarā ar psihiski slimajiem ir baigie caurumi likumos, es šito zinu, pašiem kaimiņos viena tāda ir. Pēdējā laikā (par laimi) viņai nav nekādi melnie uznākuši, ptfu, ptfu, ptfu, bet tad, kad bija, tad policija tā arī pateica - viņi neko nevar iesākt, vecene nepieskaitāma, un par nodarītajiem zaudējumiem nevar atbildēt, un viņi arī nevar viņu savākt, tikai ātros izsaukt (kas savukārt nevar neko darīt, jo tā ieslēgusies savā dzīvoklī).

Bet nu šeit, cik saprotu, runa ir par it kā normālu cilvēku, kas varētu ņemt vērā policijas brīdinājumus, ja tādus saņemtu.
09.05.2015 16:02 |

Reitings 4343
P.S. - bet, jā, protams, ka arī nakts vidū skaļi mūziku klausīties nevajag!
09.05.2015 16:02 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Varbūt tev tikai šķiet, ka mūzika nav skaļa, bet naktī visu daudz labāk var dzirdēt nekā dienā, kur nu vēl, ja ir super plānas sienas. Nu, sakrājās kaimiņam, aizgāja arī parunāt ar tevi. Es arī būtu pārbijusies tavā vietā.

Izdomā, ko tālāk darīsi - iesi caur savu menteni vai mēģināsi mierīgā ceļā sarunāt ar viņu un nokārtot attiecības. Man būtu bailes, ka kādā rītā/vakarā aiz mājas stūra nenožmiedz mani tāds psihais. :-|
09.05.2015 16:30 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
nu mees parunaajam, nacas izsaukt dzivokla saimnieku..tad nu patlaban izrunaajam..es netroksnosu, vins samaksaas pa durvju postijumu.. (rokturi sabeidza, pirmdien mainis) patlaban viss it kaa izrunaats, bet taa kaimina draugelis vel pamanijas pieklauvet vel vienu reizi un lamataies ""es tevi ienistu k**na,a un vel veltija aiz durvim komentarus ka izsmeeres mani... tas calis pat te nedzivo""ciemos laikam aizbraucis tad sis kaimins ta ari teica lai nomierinas..

PS. abi ir krievi
09.05.2015 19:59 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nu, ja reālajā dzīvē uzvedies tāpat kā forumā, es nebrīnos, ka esi nokaitinājusi citus. Baigi forši - pakāst uz citiem, bet savas pravas tik kačā.

Un jā, galvenais, ka krievi bija :D Muahā.
09.05.2015 20:02 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
Nu, ja reālajā dzīvē uzvedies tāpat kā forumā, es nebrīnos, ka esi nokaitinājusi citus. Baigi forši - pakāst uz citiem, bet savas pravas tik kačā.

Un jā, galvenais, ka krievi bija Muahā.

Tieši to pašu iedomājos. :D
09.05.2015 20:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits