Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

psihopats kaimins.

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
situaacija taada ka draugs biezi vien ir prom un tadejaadi naktis runaajam, sad tad speeleju muziku pa skalu (pec 11vakaraa ), bet sonakt man pie durvim klauveeja nenormaali kur pirms 2 h un agresivais kaimins iemetas ieksaa (mana kluuda ka atveeru ) saaaka grustit mani. Vinam lidzi bija ari draugs un sie abi saaka lamaaties ka nedodu sim mieru guleet un taa. Nu vareeja jau normaali pateiktto visu, bet man bez maz kulaku baaza sejaa un blaava..uz mani ,lamaaja, druadeeja ka pret sienu galvu izskaidis...(abi bija pamatigaa dzerumaa) tad nu draudeeja dod izireetaaja nummuru, ko beigaas bailes ari iedevu,jo ko es viena pret abiem iesaaktu, draudeeja man smadzenes izsmeereet, un teica ka izmetis mani no dzivokla ara (ar saimnieku atiecibas labas- visu maksaaju laiciigi, nekad probleemu nav bijis) es centos kliegt, izskriet treppes un censties sadabut citu kaiminu uzmanibu, bet neviens neatveera.....taksto sie abi mani panaaca un es biju stuuri kaa rezulltaata es ari teicu nu lai iesit man un tad nodosu mentenee..(taa kaimina uzvardu zinu un dzivokli un zinu ka sis ieprieks seedeejis) bet te man saaka druadeet, ja es nozinosu policijai man bus vel vairaak suudi...!!!!!!!!!! Kaut kaa aizraavos, iesleedzos , sie paraustiija rokturi, speera pa durviim un ko paarrunaaja trepees, bet man tiesam bail.es gribu iet uz policiju, ebt viss kas man ir mani vardi pret vinu.Zinu kanevajadzeja traucet nakstmieru sim, bet ari sads uzbrukums nebija isti normali.Man miesas nodarijumi nav nodariti, bet pamatigi bailes iedzina...ja butu citu laiminu uzmanibu trepes pieversusi butu vieglaak, bet nu man pieraadijumu nav, un paldies dievam miesas bojaajumu nav, bet tik bail vispaar tgd, jo tieca ja draudeesu ar mentiem, mani izsmeeres. Ietiekumi??? Iet uz menteni vai nee?? ja butu liecinieku, butu vieglaak. Rit logiski to teiksu dz iziretaajam!!! bet nez vai uz menteni jeega iet, jo reali zadziba un miesas nodarijumu nekaadu un liecinieku ar nee.Vnk bail ka tas psihopats man diez ko neizdara..!!!!!!
09.05.2015 05:40 |

Reitings 418
Reģ: 08.12.2011
Es tavaa situaacijaa iziireetaaju pagaidaam netramdiitu, ko vinjsh var izdariit? Kaiminju draudus, ka ies uz policiju arii nenjemtu veeraa, lai tak iet :D uzrakstiis zinjojumu, ka muuzika bija par skalju peec 23.00? Pfff, policists tikai ar pirkstu pakratiis un tas arii viss, ja vien citi kaiminji arii nav par to suudzeejushies. Pie tam lai pameegina pieraadiit ka taa arii bija! Bet par kaiminja riiciibu gan vareeji izsaukt policiju uzreiz un nevajag no vinja baidiities, piedzeeries varonis atradies.
09.05.2015 05:57 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nevajag spēlēt skaļu mūziku pēc 10 un ja baigi gribās tad to var arī uz austiņām klausīties. Turpmāk gan es laikam tavā veitā negaidītiem viesiem durvis nevērtu vaļā.
09.05.2015 06:20 |

Reitings 10987
Man neviens nav sudzejies nekad!!! Mana kluuda ka mulke atveru durvis un mani saaka grustit un draudeeja ar kulaku sejaa . Man ar iziretaaju labas attiecibas nekad probleemu nav bijis, vins gan dzivo citaa rajoonaa..., sis idiots vel iespeera pa durvim un tur vel bojaajums tgd nodarits!!! Taa kaa sim butu jaamaksaa pa to ka saspaardija durvis! Nu reaali man jau draudeeja izsmeeret, lai gan nav pieraadijumu saubos ka mentene ko daris kamer nav reali kas noticis. Citi kaimini nav sudzeejusies neko! Ja butu butu normaali pieklauveejusi un pateikusi! Nu reali draudeeja ja mentene bus pie vinu durvim tad busu liikis! Ja butu piesaistijusi citus aculieciniekus nemot veera ka vinam ari agresivs draugs bija lidzaa tad butu vieglaak no malas. Vini var visu noliegt jo kameras un nekaadu ierakstu nav!
09.05.2015 06:24 |

Reitings 10987
Miss joker, to es ari sonakt apguvu, nevert durvis valaa pie straujiem bungaajieniem! Vnk lieta taada ka sis jau reiz ir seedeejis un man pastkastee no vina ari paris meenesus no mentenes vestule bijusi kas nejausi iemesta taa ka policijas lokaa sis virietis ir bijis....taakaa hvz ari ja nozinoto nezinu vai tas ko lidzetu jo nekas vairak pa draudiem nav bijis...to otro cali nepazinu.ik tam vienam zinu gan vardu, uzvardu un dzivokla nr.
09.05.2015 06:27 |

Reitings 418
Kaa jau teicu, tev uzreiz vajadzeeja izsaukt policiju, shie teiktu, ka tu muuziku skalji klausiijies, bet tu pastaastiiu par vinju neadekvaato riicibu, draudiem, paraadiitu durvis un plusaa tam visam buutu fakts, ka abi ir dzeerushi, nu kaa tev shkjiet, kam buutu lielaakas probleemas?
09.05.2015 06:30 |

Reitings 418
Tagad, kad viss norimis manupraat ir bezjeedziigi iet uz to policiju, neko nepanaaksi. Un iziireetaajam arii neieteiktu ko teikt, jo var sanaakt taa, ka vinjsh nebuus prieciigs par tavu miera trauceeshanu kaiminjiem un nebuus tavaa pusee, beigaas naaksies mekleet jaunu dziivokli ;)
09.05.2015 06:34 |

Reitings 10987
es muziku pat sonakt neklausijos , jo pati velu atnacu maajas.peec 1ienm kur!!!.ir bijis paaris reizu ieprieks un ne tai skalaaka limeni( tumbas nav tik speecigas un no parmergi skalas muzikas pasai galva saap), vins pats tur dzerastus veido un ir ar urbi neemies 7os no rita....bet jo viaraak klaigaaju sim preti, jo agresiivaaks kluva...!!! kaa jau teicu izskreju no dzivokla centos sacelt troksni , kliegt, ir ari pipargaaze, kas gan neko trepees, dzivokli nedod, jo tadejadi speetu ari sev dumus sapuust acis...

man seviski vinu prieksaa nebija iespeejamentus saukt kaut draudeeja smadzenes izskidinaat stuurii , vel telefonu izskiidinaatu...a ko menti tur??? man pazinai ari draudeeja un menti tik pateica kamer reali nav miesas bojaajumu nekas..
09.05.2015 06:35 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vienkārši turplmāk nelaid svešos dzīvoklī.
09.05.2015 06:43 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Vienkārši turplmāk nelaid svešos dzīvoklī.

Un cieni citus cilvēkus, netraucējot to mieru.
09.05.2015 07:03 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Tev gan ir iekšas nakts vidū vērt vaļā durvis. Trakā:-D Es vispar nevienam nekad neveru vala ja nav nekas sarunats vai ari caur aciti redzu, ka svesi cilveki.
09.05.2015 07:23 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Tiešām traka atverot kkadas svešiniekam nakts vidū durvis! :-O
Ja, būtu lauzies iekšā vnk izsauktu policiju.. Tad gan viņš dabūtu iekšās, bet tā, nekas viņam nebūs.
Un lasot nez cik reizes vārdu - mentene, likās, ka esi 8.kl skolnieks! Atceros, ka tad mes to vārdu izmantojam!
09.05.2015 07:48 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
1. Respektēt citu cilvēku nakstsmieru. Tas, ka citi nav sūdzējušies, vēl nenozīmē, ka viņi priecājas par bezmaksas mūziku nakts vidū.
2. Ja mājās esi viena, nevērt vaļā durvis svešiniekiem un dzērājiem.
3. Vajadzēja uzreiz saukt policiju. Nevajadzēja ļaut iebiedēties, reāli Tev ir fiziski uzbrukts un izteikti nopietni draudi (izšķaidīt galvu), un pēc tam vēl mēģināts ielauzties Tavā dzīvoklī. WTF. Ja tas nav pamatots iemesls saukt policiju, tad mani tiešām interesē, kas ir.
Ķeksīša pēc arī nākamajā dienā vari aiziet uz policiju uzrakstīt iesniegumu, varbūt arī kaimiņi, pat, ja nenāca ārā, tomēr kaut ko dzirdēja, un var apliecināt Tevis stāstīto. Bet nu tad tas būtu tikai - pakrāt papīrus par kaimiņu, tīri uzskaites pēc.
09.05.2015 11:41 |

Reitings 207
Reģ: 01.03.2014
Pilnīgi neko nesaprotu no uzrakstītā.
09.05.2015 11:43 |

Reitings 82
Reģ: 02.05.2015
šis ir tas pats malkas cirtējs? :D
09.05.2015 11:47 |

Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
nav ko trauceet kaiminjus, nedziivo tu viena tajaa maajaa.
09.05.2015 11:47 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Laikam jau pati vainīga! Esi traucējošs kaimiņš + ielaidi dzīvoklī piedzērušos, agresīvus kaimiņus.
Visas trīs puses apsēdieties pie apaļā galda, izrunājieties, lai šādi incidenti vairs nenotiktu!
09.05.2015 11:52 |

Reitings 10987
arieta, jaa peedejais it kaa vispraatiigaakais taakaa butu..nu bez tam neko reali vinam izdarit nevar tik protokolu uzrakstit un viss..jo reali ne zaadziiba, ne miesas bojaajumu tfutfu nav..

Un par draudu izteiksanu saubos tur polici ko nems veeraaa...
09.05.2015 14:19 |

Reitings 366
Reģ: 15.04.2015
Ja tiešām ir kā saki, ka tonakt nebiji skaļa, tad tu noteikti neesi vainīga. Es visticamākais mirkļa vājumā izstrādātu plānu - pēc kāda laika skaļi uzvestos, ja izdzirdētu skaļus klauvējienus pie durvīm un redzētu, ka atkal kaiminš, es izsauktu uzreiz policiju, pateiktu, ka man uzbrūk, ieslēgtu diktofonu un visu strīdu ierakstītu. Pierādījumi būtu, policija izsaukta. Bet nu vai es saņemtos to darīt, cik tas būtu pareizi - to gan nezinu.
09.05.2015 14:25 |

10 gadi
Reitings 855
Reģ: 12.02.2011
neesmu tik varonīgā, lai kādam draudētu, bet neciestu, ka kāds glupais kaimiņš pēc 23 klausās skaļu mūziku. kā mani kaitina kaimiņi, kuri pēc 23:00 klausās skaļu mūziku. ja būtu varonīgāka tiešām piedraudētu
atceros, ka ar draudzeni, kad dzīvojām Rīgas centrā apbruņojāmies ar nažiem, šķērēm un gājām pie durvīm. pulkstenis varēja būt ap 19:00, neviena nevienu negaidīja.
09.05.2015 14:35 |

Reitings 10987
nostalgia, pagaajuso nakti kaa jauteicu 10min knapi maajas biju, ieprieksejas reizes gan ir daudz tarkskeets , ebt nekad nekaadu druadu ieprieks nebija...un ari cilvecigi nekas nav ticis teikts.
09.05.2015 14:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits