situaacija taada ka draugs biezi vien ir prom un tadejaadi naktis runaajam, sad tad speeleju muziku pa skalu (pec 11vakaraa ), bet sonakt man pie durvim klauveeja nenormaali kur pirms 2 h un agresivais kaimins iemetas ieksaa (mana kluuda ka atveeru ) saaaka grustit mani. Vinam lidzi bija ari draugs un sie abi saaka lamaaties ka nedodu sim mieru guleet un taa. Nu vareeja jau normaali pateiktto visu, bet man bez maz kulaku baaza sejaa un blaava..uz mani ,lamaaja, druadeeja ka pret sienu galvu izskaidis...(abi bija pamatigaa dzerumaa) tad nu draudeeja dod izireetaaja nummuru, ko beigaas bailes ari iedevu,jo ko es viena pret abiem iesaaktu, draudeeja man smadzenes izsmeereet, un teica ka izmetis mani no dzivokla ara (ar saimnieku atiecibas labas- visu maksaaju laiciigi, nekad probleemu nav bijis) es centos kliegt, izskriet treppes un censties sadabut citu kaiminu uzmanibu, bet neviens neatveera.....taksto sie abi mani panaaca un es biju stuuri kaa rezulltaata es ari teicu nu lai iesit man un tad nodosu mentenee..(taa kaimina uzvardu zinu un dzivokli un zinu ka sis ieprieks seedeejis) bet te man saaka druadeet, ja es nozinosu policijai man bus vel vairaak suudi...!!!!!!!!!! Kaut kaa aizraavos, iesleedzos , sie paraustiija rokturi, speera pa durviim un ko paarrunaaja trepees, bet man tiesam bail.es gribu iet uz policiju, ebt viss kas man ir mani vardi pret vinu.Zinu kanevajadzeja traucet nakstmieru sim, bet ari sads uzbrukums nebija isti normali.Man miesas nodarijumi nav nodariti, bet pamatigi bailes iedzina...ja butu citu laiminu uzmanibu trepes pieversusi butu vieglaak, bet nu man pieraadijumu nav, un paldies dievam miesas bojaajumu nav, bet tik bail vispaar tgd, jo tieca ja draudeesu ar mentiem, mani izsmeeres. Ietiekumi??? Iet uz menteni vai nee?? ja butu liecinieku, butu vieglaak. Rit logiski to teiksu dz iziretaajam!!! bet nez vai uz menteni jeega iet, jo reali zadziba un miesas nodarijumu nekaadu un liecinieku ar nee.Vnk bail ka tas psihopats man diez ko neizdara..!!!!!!