slīpēts melis vai vienkārši smags dzīves periods?

Reitings 30
Reģ: 07.09.2012
Jautājums par vīrieti, kurš dievina mani mēnešiem ilgi, ārkārtīgi skaisti runā un raksta, saskarsme visās tās izpausmēs fantastiska, BET... Viņam ir bērni no divām iepriekšējām attiecībām un ar jaunākā bērna māti joprojām kopdzīve.. Abi dzīvojot uz nažiem, nekādas tuvības, tikai milzīgu finansiālu problēmu dēļ ir kopā, lai bērna dēļ savilktu galus. Ceļ mani debesīs jau vairāk kā pusgadu, bet izmaiņu nekādu- finans.problēmas, dzīvo kopā ar to sievieti un nerādās, ka tur kas drīzumā mainīsies... Ilgi ticēju, ka viņam tiešām grūti un cilvēkam melnais periods un neveicas tikt laukā no tā apļa, bet kaut kāda neuzticēšanās visu laiku gājusi cauri. Reizēm esmu visu nocirtusi un pāris nedēļas bijusi mums totāla pauze pa vairākiem lāgiem, bet tad atkal noticu un viss kaut kā turpinās. Tikšanās tikai pie manis bijusi.. Pēdējā laikā sācis mīklaini nozust, kaut turpina celt mani debesīs (ka grib visu- arī precēt utt., bet nesanākot un nesanākot dzīvi nokārtot). Kā tas no malas izskatās? Paldies.. Man domāt- ja tiešām tik ļoti gribas, tad jau var iespējas atrast un kaut zemei cauri iziet..
08.05.2015 21:17 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
precējušies viņi nav
Halloo, halooo.. viņiem ir bērniņš!!! Nepietiek ar to, ka vīrietis nodara pāri tik daudziem cilvēkiem.. kāpēc Tev tajā procesā jāiesaistās?
09.05.2015 14:50 |

Reitings 30
Stāsta, ka bērnu neesot gribējis un meloja, ka tā sieviete ar viltu palikusi stāvoklī.. vēlāk nejauši atzina, ka pats nav izsargājies... Tagad šis bērns ir mīļāks par pāŗējiem :)
09.05.2015 14:56 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Lemija, ar aizņemtiem tipiņiem vispār nevajag dziļākās sarunās ielaisties... Mīļākās loma tomēr sabiedrībā pa lielam tiek nosodīta. Vīrietis, kuram uz Tevi ir nopietni nolūki.. nepieļaus to, ka nonāc tādā pazemojošā lomā...
09.05.2015 15:02 |

Reitings 30
cormeum Tev taisnība.. Visu laiku jau nebeidz par tiem nopietnajiem nolūkiem runāt, bet rīcības nekādas, tikai atrunas atrunas atrunas... ehh.
09.05.2015 15:08 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Tu sevi par naivu neuzskati? Tu esi ne tikai naiva, bet arii totaali stulba.

Un kur tik stulbas rodas?

Es vareetu gari un plashi izteikties, bet taada stulbuma priekshaa manas runas speejas pazuud, jo ir bezjeedziigi kaut ko taadaam skaidrot. Te jau Tev citas censhas ielikt smadzenes atpakalj vietaa, varbuut pa visaam kopaa izdosies iekustinaat Tavas peleekaas shuuninjas, protams, ja taadas Tev vispaar ir.
09.05.2015 16:49 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
es saprotu, ka tu turies pie mazās iespējas, ka viņa vārdos var būt daļa patiesības. ok, pieņemsim, ka tā ir (kaut arī mēs visi saprotam, ka tā nav, bet pieņemsim). Kam tev vajag tādu kretīnu un lūzeri???? Bez naudas, bez sirdsapziņas (parasti cilvēkiem piemīt vismaz viena no šīm abām), bezatbildīgs, divkosīgs, lišķis. fuj. ko tu ar tādu iesāksi, ja dabūsi sev? liesi rūgtas asaras. daudz un ilgi. vai nav labāk tagad no viņa atlipt un drusku paraudāt, nekā turpināt bojāt sev dzīvi? pamēģini detaļās iztēloties dzīvi kopā ar viņu - mūžīgi bērni, bijušās, naudas problēmas, nekā nedarīšana, krāpšana. vai tiešām tava mīlestība stāv tam pāri?
09.05.2015 17:51 |

Reitings 30
skarbi, bet tieši to es gaidīju/to vajadzēja :) Tiešām esmu pārāk naiva un pārāk ļoti laikam ir gribējies uzmanību.. Paldies!!
Tikai viņš man diemžēl būs jāsatiek gana regulāri darba sakarā.
09.05.2015 17:56 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Netā parādījās kopīgu izklaižu foto - apskāvušies.. bet 'tas taču nekas nav!! Viņam esot sāpīgi, ka es viņam pierakstot kādas nebūt attiecības ar viņu...

Jāaaa.. un Tu vēl saki, ka neesi naiva.

Stāsta, ka bērnu neesot gribējis un meloja, ka tā sieviete ar viltu palikusi stāvoklī.. vēlāk nejauši atzina, ka pats nav izsargājies... Tagad šis bērns ir mīļāks par pāŗējiem

Nu... šis arī tik daudz pastāsta par to "vīrieti". Tiešām Tev tik biezās rozā brilles? Nav bail kļūt nākamajai, kuru aprunās (ja no tāda, nedod Dievs paliksi grūta un tad nākamajai viņš dziedās neslavu dziesmas par Tevi)
09.05.2015 18:32 |

Reitings 30
meksikanka- Tev taisnība. vēlreiz uzsvēršu- pašai esot tai visā iekšā mēnešiem ilgi notrulinās uztvere un mīkstinās skatījums uz to visu.. tāpēc tiešām man bija vajadzīgi visi šie 'kā naglai uz galvas' pat paskarbie komentāri. Paldies par to!! Labprāt uzklausīšu vēl.. :)
09.05.2015 18:50 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Lemija, es nekādā gadījumā nenosodu.. Laikam tieši otrādi, jo tas, ka esi gatava uzklausīt viedokļus jau daudz ko pasaka par Tavu uztveri šajā situācijā.. Zinu, kā tas ir, kad apzinies, ka cilvēks dara nekrietnas lietas, bet.. sirds sauc pēc viņa un prāta balss atkāpjas..

Tev viss būs labi! :)
09.05.2015 18:55 |

Reitings 30
Paldies Tev! Jā, sirdsbalss man te 'strādā', tāpēc ķeru to brīdi, kad vēl nav par vēlu tikt no šitā ārā, lai vēlāk nav vēl grūtāk un nav jau visādi 'papildus faktori' uzradušies.. :)
09.05.2015 19:01 |

Reitings 149
Reģ: 11.01.2014
Mīļā meitene, netici tiem saldajiem vārdiem! Tevis aprakstītā ir tipiska krāpnieka uzvedība
09.05.2015 19:03 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Lemija, atver acis. pagaidám tu redzi tikai to, ko hribi redzét. paskaties no malas - vinji dzívo un izklaidéjas kopá, logiski, kopá arí gulj. par tevi vinja visdrízák nezina (negrib zinát) un vinju viss apmierina. vinjsh nekad neaizies no vinjas prom, jo vinjam tá ir érti un izdevígi (nu ja vien arí tu nepaliksi stávoklí)

pat ja vinjsh aizies un bús ar tevi - vienmér bús saskarsme ar bijushajám un alimentu maksáshana. ká saprotu vinjam ir vismaz 3 bérni? nu né, paldies. tur jábút jukushai lai tiktos ar tádu meli, liekuli un daudzbérnu tévu, kas nemaz nenes atbildíbu par saviem bérniem.
10.05.2015 01:37 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Uhh, nu nee, nemaz nesaktu piities ar taadu, kursh nevar-negrib nokartot savu "ieprieksheejo dziivi".
10.05.2015 01:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits