Jautājums par vīrieti, kurš dievina mani mēnešiem ilgi, ārkārtīgi skaisti runā un raksta, saskarsme visās tās izpausmēs fantastiska, BET... Viņam ir bērni no divām iepriekšējām attiecībām un ar jaunākā bērna māti joprojām kopdzīve.. Abi dzīvojot uz nažiem, nekādas tuvības, tikai milzīgu finansiālu problēmu dēļ ir kopā, lai bērna dēļ savilktu galus. Ceļ mani debesīs jau vairāk kā pusgadu, bet izmaiņu nekādu- finans.problēmas, dzīvo kopā ar to sievieti un nerādās, ka tur kas drīzumā mainīsies... Ilgi ticēju, ka viņam tiešām grūti un cilvēkam melnais periods un neveicas tikt laukā no tā apļa, bet kaut kāda neuzticēšanās visu laiku gājusi cauri. Reizēm esmu visu nocirtusi un pāris nedēļas bijusi mums totāla pauze pa vairākiem lāgiem, bet tad atkal noticu un viss kaut kā turpinās. Tikšanās tikai pie manis bijusi.. Pēdējā laikā sācis mīklaini nozust, kaut turpina celt mani debesīs (ka grib visu- arī precēt utt., bet nesanākot un nesanākot dzīvi nokārtot). Kā tas no malas izskatās? Paldies.. Man domāt- ja tiešām tik ļoti gribas, tad jau var iespējas atrast un kaut zemei cauri iziet..