čau.
Šodien domāju atsākt skriet, pēc skriešanas mazliet sāpēja ceļi, tas varētu nozīmēt, ka skriešana nav man piemērota? pārāk liels svars, vāji ceļgali vai vienkārāši ilgais neskriešanas periods?
apavi skriešanai ir labi. :-)
Man atsākot skriešanu vienmēr kaut kas maz vai daudz sāk sāpēt, vienmēr uzskatu ka tas tādēļ ka ilgi nekas netika darīts, bet pats galvenais ir iesildīties pirms un izstaiīties pēc skriešanas
nu jau vairāk kā mēnesi 4 reizies nedēļā braucu ar riteni (~15 km), itkā jau nav, ka nekas nav darīts, bet nu jā, iespējams, ka tās tādas iesācēju sāpītes vien ir ;D
kgan pirms skriešanas tikai laiciņu pastaigāju ātrāk, bet atsildīties gan kārtīgi atsildījos.
paldies jums meitenes.
Pa kurieni Tu skrien?
VISLIELĀKĀ skrējēju kļūda (tie, kas ļoti daudz skrien) būs ceļu problēmas, jo skrien ietvēm un tas ir apmēram kā sist pēdas visu laiku pret to asfaltu var šito arī interneta tīklos pameklēt! Labak pa zālīti !
Varbūt pie vainas ir skriešanas tehnika?
Skrienot ceļiem nevajadzētu sāpēt. Pavēro, kura pēdas daļa pirmā piezemējas. Pareizi būtu piezemēties uz pēdas vidusdaļas un jāveic viegli soļi (tā, lai soļi būtu knapi dzirdami)
Skrienot ceļiem nevajadzētu sāpēt. Pavēro, kura pēdas daļa pirmā piezemējas. Pareizi būtu piezemēties uz pēdas vidusdaļas un jāveic viegli soļi (tā, lai soļi būtu knapi dzirdami)
Šim pluss, var nepareizi likt pēdu, tas ir nepilna pēda ar tendenci "urbties" zemē, tā arī vieglāk uz acīm novilkt.
Maini skrieshanas tehniku kaa jau NicoleCross mineeja. Es agraak skreeju papeedis pirkstgals un celji saapeja ljoti. Tagad skrienu pirkstgals (censhos peedas vidusdalju likt pirmo, bet veel nesanaak) papeedis un nekaa nesaap. Ja ir iespeeja paskrien uz treadmill un pati dzirdeesi atskjiriibu. ;-)