Šķiršanās - cik gadu garumā murgs?

Reitings 477
Reģ: 08.04.2015
Vakar satikāmies ar māsīcu beidzot pēc ilgāka laika, dzērām šampi un pārrunājām par to, kā viņa jūtas pēc šķiršanās, jo nu jau pagājuši 3 gadi. Nošokēja mani tas, ka viņa vēl joprojām vairākas reizes dienā atceroties un tas viņas sāpot. Bet, pus otru gadu viņa bija smagā depresijā, nesaredzēja vispār jēgu, spēku un iemeslu dzīvot. Vienīgais, kas viņai lika saņemties kaut mazliet, ir dēls.
Tad rodas jautājums, vai tas vispār ir normāli, ja sāp 3 gadus pēc šķiršanās? Tas ir normāli, ka joprojām neielaiž nevienu citu vīrieti savā dzīvē, jo joprojām mīl to, kuram esi vienaldzīga/s?
02.05.2015 14:32 |

Reitings 618
Reģ: 05.04.2012
Man pēc šķiršanās arī sāpēja aptuveni 3 gadus ;-) tas tikai tāpēc, ka man pret cilvēku bija tik stipras jūtas, kas neaprobežojās ar vārdiem - Es Tevi mīlu!. tas bija kas daudz vairāk, cilvēks bija ģimene, kuras īsti man nekad nav bijis! Es nebiju vienaldzīga cilvēkam, jo es biju tā, kas saprata, ka attiecības ved strupceļā. Lūk māsīca drošivien ļoti mīlēja un cerēja uz to labāko, ka būs kopā, ģimene, bērni. Nav tehnikas kā cilvēkam pārdzīvot zaudējumu, tā, ka lūdzu nevajag komentēt, ka tas nav normāli utt! Psihiskajā uzskaitē neesmu tā, kas tas ir pilnīgi normāli, ka kādam vajag daudz vairāk laika!
15.05.2015 14:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits