1. Jūs pašas īrējiet dzīvokli vai tas ir Jūsu īpašums? Ko atbalstāt vairāk, ja īpašuma sava vai mantota nav, īrēšanu vai pirkšanu ? ( ja jāņem kredīts )
1.Pagaidām dzīvokli īrējam. Pirkšana bija prātā, bet apskatītie varianti neapmierināja un tad uzradās citas prioritātes. Šobrīd pirkt neko nedomājam. Taču, gan jau nākotnē. Šobrīd mums ir ērtāk un finansiāli izdevīgāk īrēt.
2.Nekad dzīvē nepirktu pirmajā stāvā. Drošības iemeslu dēļ un arī tāpēc, ka nav vēlēšanās, ka visi garāmgājēji lūr logos. Mums ir jau sen skaidrs - vienalga, īrēt vai pirkt, bet zemāk par trešo stāvu nekas vispār netiek apskatīts.
Nu, es īrēju 1.stāvā, nebija apzināta vēlme, bet nav tā, ka būtu neapmierināta. Neviens iekšā nelūr un logi nav uz ielas pusi. Nav arī tāds ļoti zemais 1.stāvs.
Pirkt gan droši vien nepirktu 1.stāvā, bet arī nav tā, ka 100% "nē".
par vēsumu ir taisnība , bet man patīk , it īpaši vasarā ... vispār attiecība uz dzīvojamo platību uzskatu, ka gaļa svaiga labāk saglabājas vēsumā :D
+ man patik , ka varu zem sava logačept gaļu un man pajāt par dūmiem citos dzīvokļos, diez vai es būtu tik paš'pārliecināta, ja man būtu jātusē zem svešiem logiem :D :D
Ja maajai pirmaja stava ir miskastes telpa,lifts pie durviim vai logi pretim sabiedriska transporta pieturai,tad nee. Bet citaadi labak pirmajaa kaa devitajaa. Ja cena tadam pasham dzivoklim ka otraja stava ir par 10 tukstosiem letaka tad nemtu ari pirmo stavu.
Esmu par sava īpašuma pirkšanu, labāk piemaksāt, bet maksāt kredītu un zināt, ka beigās tas īpašums paliek TEV vai taviem bērniem, nevis katru mēnesi atdot naudu, bet beigās, tā arī ne pie kā netiec ;)