Nejauši uzdūros ''Cosmo'' forumam un līdz ar to šai tēmai, speciāli pat piereģistrējos un izveidoju savu profilu, lai ar nožēlu paustu savu viedokli.
Ir saprotams, ka mūsu sabiedrībā valda sociāla nevienlīdzība, šo aspektu nosaka dažādi faktori - 1.ambīciju līmenis, 2.mērķtiecība vai tās neesamība, 3.pieredze un tt. Un ir skaidrs, ka ir kādam jāstrādā hesburgerā, sabiedrībai ir vajadzīgi sētnieki un citi mazkvalificēti darbinieki. Taču kāpēc šo visu rakstu, - vēlos jūs ,jaunieši, aicināt izvēlēties darbus, kas var veicināt jūsu personības izaugsmi, nevis degradēt jūsu personību! Protams, katrs darbs ir labāks par neko nedarīšanu, taču padomājat , kādu pievienoto vērtību jums sniegs darbs hesburgerā??? Un pēc šī izlasītā jūs noteikti ar skepsi nodomāsiet, ka viegli taču ir teikt un izpaust savu viedokli foruma ietvaros, taču kur , lai students atrod to ''ideālo'' darbu!?
Tad nu pati esmu 2. kursa studente un mācības savienoju ar pusslodzes darbu, 5 stundas dienā strādāju. Mans atalgojuma līmenis ir +/- 400 eiro pēc nodokļu nomaksas, nav ,protams, daudz, taču mani kā studenti tas apmierina un zinu, ka pēc darba attiecību izbeigšanas man nebūs kauns šo pieredzi ierakstīt savā cv. Tāpēc, jaunieši, ja kādam interesē normālas darba iespējas ar pieņemamu atalgojumu, varat nosūtīt man vēstuli, iespējams, spēšu kā līdzēt :)