Oil pulling - zobu baltinashana

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Sveikas.

Pirms kaazaam gribas dabut baltakus zobinus.

Instagram pilns ar slaveniibaam kuras reklamee sho http://www.cocowhite.com ir kaada pameginajusi?

Es tikko pasutiju 14 dienaam :-D redzes vai bus kads efekts
30.04.2015 22:47 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Es vakar nenocietos un pirms guletiesanas pameginaju ar parasto kokosriekstu ellu.

Shorit pamodos ar forshu loti tiiru zobu sajutu.

Dazreiz neskatotoes uz to , ka zobus tiiru loti regulari piecelos ar sajutu , ka rukishi pa nakti piedir*** muti :-D bet shorit ne tuvu tam , bez problemam sabuchoju saveejo zinot mute jutas svaiga :-D

Man gan nepatika kokosriekstu ellas garsha, nevaru sagaidit shiis pacinas.
(l)
01.05.2015 13:39 |

Reitings 100
Reģ: 01.03.2015
Nez, es mēģināju to darīt kādu nedēļu, bet bija ļooooti grūti. Vienkārši pretīga sajūta. :D Un es lietoju kokosriekstu eļļu, kas noteikti garšo labāk par saulespuķu sēklu eļļu.
01.05.2015 18:54 |

Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Es ar kokosriekstu eļļu (Stockmanā ap 8€/250g) pirmās reizes cīnījos ar vemšanas refleksu, bet vēlāk jau pieradu.
Efektu īsti nejūtu. Vismaz ne tādu, kādu gaidīju.

Mēdzu paskalot pirms pasākumiem, jo ir sajūta, ka tas baltums ir kā kafijas nogulsnes uz zobiem - uz dienu un tad pazūd. Idejiski, ja katru dienu un katru otro dienu skalo, tad zobi ir baltāki, bet kad pārtrauc, atgriežas iepriekšējā stadijā. Tā pat kā ar tējām un kafijām - kamēr lieto, tamēr zobi tumšāki, ja nedēļu vai 2 nelieto, tad paši paliek nedaudz gaišāki, jo nogulsnes nomazgājas.
01.05.2015 19:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits