Teikt/neteikt

Reitings 10
Reģ: 02.04.2015
Vakar uzzināju no draudzenes, ka mana drauga māsas draugs viņu krāp. Nezinu ko, lai šādā situācijā iesāku! Esmu tādā esmu pirmo reizi. Domāju, ka labāk izlikšos, kad neko nezinu. Arī zinu to, ka viņiem nav attiecības kā tādas. Draugam svarīgāki ir viņa draugi un izklaides. Ko Jūs iesāktu manā vietā?
30.04.2015 21:56 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Protams, nav labi jaukties citu dzīvēs, bet es iedomājos to meiteni un nejauki liekas, ka daudzi apkārtējie zin kāds viņas puisis kretins, bet viņa pati nē.. (tas protams, ja ta ir taisnība)

Vai viņa pati no neredz un nezin ?
Un kā vēl zin, tikai negrib izrādīt.
30.04.2015 23:34 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Varbūt labāk izstāsti savam draugam, nevis viņa māsai uzreiz, ja jau tik ļoti gribās to faktu kādam izstāstīt, lai sirds mierīga? Savādāk, ja tā tiešām ir taisnība, un kādā mirklī tu pavisam nejauši pasaki, ka zināji, dzirdēji tādas lietas iepriekš, var sanākt vēl nesmukāk. Es pati, iedomājoties sevi tās meitenes vietā, labāk gribētu, lai ar mani to pārrunā paši, paši tuvākie, nevis to tuvāko draugi un draudzenes, lai cik attiecības būtu labas.
30.04.2015 23:38 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Vai viņa pati no neredz un nezin ?
Un kā vēl zin, tikai negrib izrādīt.

kāpēc tāda pārlieciba, ka zin? pati zinu 2 meitenes, kuras bija ļoti aizvainotas, kad daži no draugiem zināja krapšanas faktu, bet noklusēja ar domu, ka nav ko jaukties citu dzīvēs. Jā, viņas ar laiku pašas atklāja, bet ar loti ilgu laiku un jutās vēl dranķīgāk un kā riktīgas muļķes, kad uzzināja, ka citi to zinājuši, bet nav pateikts un tika domāts, ka viss ir ideāli. Ja būtu zināts ātrā, nebūtu tik daudz laika izšķiests neauglīgā attiecībām. Ir daudzi loti labi krāpēji-meļi, kas spēj labi noslēpt savas izdaribas, tuklāt, ja vēl tik daudzi to uzzinot, nodomā, nav jau mana darīšana..
30.04.2015 23:42 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Varbūt labāk izstāsti savam draugam, nevis viņa māsai uzreiz, ja jau tik ļoti gribās to faktu kādam izstāstīt, lai sirds mierīga? Savādāk, ja tā tiešām ir taisnība, un kādā mirklī tu pavisam nejauši pasaki, ka zināji, dzirdēji tādas lietas iepriekš, var sanākt vēl nesmukāk. Es pati, iedomājoties sevi tās meitenes vietā, labāk gribētu, lai ar mani to pārrunā paši, paši tuvākie, nevis to tuvāko draugi un draudzenes, lai cik attiecības būtu labas.

Šis ieteikums man liekas vislabākais.
30.04.2015 23:44 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
kāpēc tāda pārlieciba, ka zin? pati zinu 2 meitenes, kuras bija ļoti aizvainotas, kad daži no draugiem zināja krapšanas faktu, bet noklusēja ar domu, ka nav ko jaukties citu dzīvēs. Jā, viņas ar laiku pašas atklāja, bet ar loti ilgu laiku un jutās vēl dranķīgāk un kā riktīgas muļķes, kad uzzināja, ka citi to zinājuši, bet nav pateikts un tika domāts, ka viss ir ideāli. Ja būtu zināts ātrā, nebūtu tik daudz laika izšķiests neauglīgā attiecībām

Draugi, draudzenes varbūt.
Bet ja dzīvo kopā jau ilgāku laiku tad bieži vien pazīst viens otru diezgan labi un jūt kad kaut kas nav tā.
Dzīvot attiecībās viss nav vienkārši - krāpnieks un cietušais. Tā ir tikai aizberga virsotne. Nav arī tā ka vainīgs ir tas kas kaut ko izdara, bet arī tas kas, iespējams, neko nedara, lai attiecības būtu labas.
Tā ka vainīgi vairāk vai mazāk ir abi un tas ka vienu pieķer aiz rokas un sūdzas otram - ir bērnudārza līmenis.
Ļaujiet cilvēkiem pašiem dzīvot savu dzīvi.
30.04.2015 23:52 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Draugi, draudzenes varbūt.Bet ja dzīvo kopā jau ilgāku laiku tad bieži vien pazīst viens otru diezgan labi un jūt kad kaut kas nav tā. Dzīvot attiecībās viss nav vienkārši - krāpnieks un cietušais. Tā ir tikai aizberga virsotne. Nav arī tā ka vainīgs ir tas kas kaut ko izdara, bet arī tas kas, iespējams, neko nedara, lai attiecības būtu labas.Tā ka vainīgi vairāk vai mazāk ir abi un tas ka vienu pieķer aiz rokas un sūdzas otram - ir bērnudārza līmenis.Ļaujiet cilvēkiem pašiem dzīvot savu dzīvi
.

+++
Gudra saprātīga cilvēka atbilde, kuru ir vērts ņemt vērā.
Par to, ka tu pateiksi viena tante teica, tu medaļu nedabūsi. Aizmirsti un liecies mierā!
01.05.2015 00:03 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Sagādā pierādījumus! Ja nevari, tad nesaki neko.
Pierādījumus fotogrāfiju formā var sagādāt draudzene, kas teica tev, ka tas cilvēks krāpj. Ja viņa nevar nofotografēt, tad jautājums vai vispār krāpšana bija un vai gadījumā tā nebija viena vienīga reize? Un vēl var gadīties, ka viņa pārprāta-varbūt tas draugs tikai flirtēja, varbūt kaut kā ne tā pa jokam pieskārās vai varbūt kādu piedāvājās pavadīt vai aizvest mājās. Būtu svarīgi konkretizēt, ko tieši tas draugs darīja un kāpēc viņa domā, ka tā bija krāpšana. Cilvēki no malas bieži pārprot un tad rodas baumas.
01.05.2015 08:25 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Neko neteiktu. Beigās vēl izrādītos vainīga. Nu nē!
01.05.2015 09:37 |

Reitings 155
Reģ: 21.08.2013
Tizli būt pelēkai pelei un izlikties.
Zini, vienreiz Tu kādam palīdzēsi, kādreiz tev kāds palīdzēs.

Jebkurā gadījumā es viennozīmīgi pateiktu, jo zinu, ka draudzību tāpat nekas nešķirs!
01.05.2015 10:15 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Pateiktu savam draugam, lai viņš arī parunā tā stingrāk ar to māsas draugu.
Brālis noteikti aizstāvētu savu māsu.
01.05.2015 10:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits