Nejūtu drauga atbalstu

Reitings 187
Reģ: 22.04.2012
Esam kopā vairāk kā divus gadus. Līdz šim viss bijis jauki. Protams strīdējāmies kā jebkurš cits pāris, bet viss normas robežās.
mēs dzīvojam īrētā dzīvoklī. Par dzīvokli maksāju es. Šo dzīvokli īrēju jau pirms bijāmpazīstami. Viņš savukārt maksā par lauku māju un par savas mammas dzīvokli.
Kādu laiku atpakaļ es pazaudēju darbu. Par nožēlu, arī viņam ar darbu negāja spīdoši. Sanāca diezgan paknapināties. Bet tad viņam viss plus mīnus nokārtojās. Tika pie liekas naudas. No nākamā mēneša sāks strādāt jaunā darbā. Es darbu joprojām neesmu atradusi. Līdz šim no papildus ienākumiem par dzīvokli samaksāt izdevās. Pagājušo mēnes visas manas rezerves beidzās. Palūdzu viņam lai šomēnes samaksā. Un tas izvērtās par gadsimta strīdu. Viņš atteicās maksāt par dzīvokli, kaut gan zināju, ka viņam ir lieka nauda. Viņš paziņoja ka viņam tas dzīvoklis nav nemaz vajadzīgs, un ja es nespēju par to samaksāt, tad mēs varam dzīvot pie viņa mātes. (Ar viņa māti man attiecības ir tik sliktas, ka mēs pat nesarunājamies).
Galugalā caur pamatīgiem strīdiem mēs nonācām pie tā, ka viņš man aizdeva naudu, jo es zināju, ka mēneša sākumā man būs papildus ienākumi.
Diemžēl tie nebija tik lieli, cik plānoju un es viņam atdevu tikai pusi summas. ( jāpiebilst, ka laiku atpakaļ viņam arī bija finansiālas grūtības uz mirkli un es toreiz viņam iedevu naudu, lai segtu mātes dzīvokļa izdevumus).
Šomēnes diemžēl arī pietrūks 100 eiro lai samaksātu par dzīvokli. Uz ko viņš atbildēja - es par to neko vairs negribu dzirdēt. Tiec pati galā. Galu galā es paņēmu ātro kredītu.
Un tagad es jūtos šausmīgi... Man blakus ir mans pasaulē mīļākais cilvēks, viņam ir nauda un man ir jāņem kredīts....
Smaga sajūta.
Vispār, man arvien vairāk jūtās, ka viņam ar mani ir labi tikai tad, kad man viss ir kārtībā. Tiklīdz kaut kas nav tā kā vajag, viņš novēršas, kļūst neatsaucīgs nemīļš. Viņam nerūp manas lietas. Tas ar ko es nodarbojos.
Vispār šobrīd man šķiet, ka viņam rūp tikai nauda.
30.04.2015 02:07 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Tas nav pozitīvs sarunu rezultāts! (t) Attopies! 8-)
Pusi maksāt viņš varēja, kamēr tev bija darbs. Ja tev nav darbs, bet ir tikai kaut kādi neregulāri, gadījuma ienākumi, nu kā viņš var likt tev pusi maksāt?! :-O Vai nu viņš ir idiots vai alfonss :D
Tu vari piemest pārtikai, sadzīves lietām, atkarībā no tā, cik tev kurā brīdī ir nauda. Bet regulāros maksājumus jāuzņemas viņam vismaz līdz brīdim, kamēr tiec pie stabiliem ikmēneša ienākumiem.
Tas ir tikai normāls, otru atbalstošs risinājums.
30.04.2015 16:59 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Un tu neatbildēji par to māju. Ja māte invalīde- priekš kam viņai divi īpašumi, ko pati nevar uzturēt? Tā māja ir vai nu jāpārdod vai jāizīrē. Vai arī ejiet paši tur dzīvot, bet māte lai paliek dzīvoklī.
30.04.2015 17:04 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
Tā māja ir vai nu jāpārdod vai jāizīrē. Vai arī ejiet paši tur dzīvot, bet māte lai paliek dzīvoklī
.

+
30.04.2015 17:12 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Nu kaa pret sienu :-D Sievietei - eezelim nekas nepielec, veiksmiigu turpmaako dziivi :-D

Pienjemsim, ka tam Alfonsam ir zelta loceklis :-D Lielaas miilas apstulbotaa autoriite maksaa par to, ka shis laipni vinju izdraazh cik nu tur reizes nedeeljaa :-D Nekaada cita labuma no vinja taksh nav :-D

P.S. Bet autore jau naivi tic, ka Alfonss vinju dikti miil :-D
30.04.2015 18:11 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Nauda, protams ir svarīga, bet kopā dzīvojot tomēr jārēķinās ka arī problēmas jārisina kopā.
Kad iet labi, tad kopā, kad slikti tad pats par sevi.

Jau jau tā nav viņa problēma, tad maksājot rēķinus pasaki, ka pārāk daudz elektrības vai ūdens iztērēts, lai mazāk lieto, jo pats neko nemaksā.
30.04.2015 18:40 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Vīrietim nedrīkst aizrādīt par ūdeni. Staigās netīrs.
30.04.2015 19:52 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Ka viņam pašam šobrīd stresains laiks un tas nebija domāts tā.

Ja tas nebūtu domāts TĀ, tev nebūtu jāpiedzīvo situācija, kad vīrietim ir nauda, bet tev ir jāņem kredīts. Un par kādu pusi var būt runa, ja tev nav regulāru ienākumu? Jēziņ... (t)
30.04.2015 21:20 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Ideālajā gadījumā būtu jābūt šādi:
30.04.2015 23:32 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Tas nav domats tā, bet paņem vēl kādu kredītu :-D Attopies! Bet tas ir bezjēdzīgi. Un kas tad ir ar to māju? Tev jau izteica variantus, ka to var izīrēt vai paši ejat tur dzīvot. Izīrējot būs nauda par ko nomaksāt mātes dzīvokli un viņas rēķinus. Vismaz kkas.
01.05.2015 00:17 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
01.05.2015 00:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits