apetītes zudums vs pārēšanās

Reitings 568
Reģ: 17.06.2014
Sveikas, cosmo meitenes! :)
Vai kādai ir bijis tā, ka pāris dienas vispār ēst neko negribas, jāēd tikai ar piespiešanos, bet citas dienas atkal rodas sajūta, ka esmu nepiebarojama - varu ēst daudz un visu - bulciņas, makaronus, picu, tostermaizes utt. utt. utt.
Šādi jau aptuveni kādu pusotru mēnesi - negribas ēst, tad ēdu tik daudz, ka pat sāta sajūtu nejūtu..
Nezinu, ko iesākt. Svars nemainās - ne pazūd, ne pieaug. Stāv uz vietas, kā stāvējis (protams, ir kaut kādi 300g, kas lēkā visu laiku, bet tos te neņēmu vērā).
Pie ārsta gājusi vēl neesmu, ģimenes ārste atvaļinājumā.
29.04.2015 19:45 |

Reitings 37
Reģ: 16.04.2015
Man tā ir visu dzīvi

^ Pievienojos šim bariņam. Man vai nu jāuzstāda telefonā atgādinājumi noteiktos laikos, ka tuvojas ēdienreizes un tad ar varu jāspiež iekšā, vai arī bezjēgā krāmēju, kamēr fiziski paliek nelabi. Es nemaz nezinu, kā tas ir - apēst normālu porciju un mierīgi dzīvot tālāk līdz nākamajai ēdienreizei.

Jo nelaimīgākos brīžos es riktīgi saņemu sparu un uztaisu fasādi tādu uz WOW

^ Šim ar' pievienojos, bet tā jau ir cita tēma. ;-)
30.04.2015 00:31 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ja arii tava fiziskaa un emocionaalaa slodze iet kaa pa kalniem un kaa pa lejaam, tad tas ir normaali. Ja sadedzini vairaak kaloriju, tad arii organisms pieprasa vairaak apeest. Taadaa gadiijumaa apsveicu - neesi sachakareejusi savu izsalkuma sajuutas centru smadzenees.
30.04.2015 00:42 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Man arī līdzīgi, tikai man kad esmu laimīga negribas ēst, bet visas bēdas, stresu un satraukumu "apēdu"
30.04.2015 22:10 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
eest negribas tikai tad kaa tagad.ar angiinu visa mute jeela,tad ieest neko nevaru...
un vairāk prasās ēst pirms tuvojas MR...a tā apetīte katru dienu laba un vienmērīga!
iespējams stress vai satraukums var izraisīt ēšanas problēmas!
30.04.2015 22:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits