No darba kolēģiem uzzināju, ka viņš esot teicis - neesot mācējusi kā vajag...
kaut neko īpaši labu par viņu tāpat nevaru gluži teikt....
ja kādam inteersēsi vairāk kā gultas biedrs labāk pamācīs un parādīs kā labāk nevis runās Tev aiz muguras+++
No darba kolēģiem uzzināju, ka viņš esot teicis - neesot mācējusi kā vajagEs būtu aši atbildējusi, ka - nujā, taisnība vien ir, tur īsti nebija, ar ko darboties - pirmoreiz tik mazu daiktu redzēju, tad nu nezināju, ko ar tādu iesākt. Ja jau viņš palaiž riebīgas baumas par Tevi.
Runājot ar vienaudzi, likās, ka esmu vēl kruta ..Nu tad tiecies ar vienaudziem vai vnk normāliem vīriešiem, kas nevis gaidīs, ka Tu būtu jau piedzimusi, visu zinot, bet novērtēs, ko dari, un pratīs ieteikt, kā to izdarīt labāk. Normāli cilvēki tak var viens otram pateikt - eu, zini, man ļoti patiktu, ja nākamajā reizē mēs pamēģinātu darīt tā-un-šitā.
bet par orālo - ok, deepthroatot es nemāku, bet citādi - man likās, ka ir ok...
nu vienkārši palaid darbā, ka viņam maziņš.Es tieši to pašu saku! :D Pasaki, ka - Tev jau nav pārāk liela pieredze, tāpēc apjuki, tik mazu ieraugot. (Un vēl izliektu uz vienu pusi). Baidījies nodarīt pāri tik miniatūram daiktiņam, tāpēc tā ļoti uzmanīgi un piesardzīgi apgājies.
this is sparta!
visticamāk, ka viņu interesēja tikai vienas nakts sakars. Bet jebkurā gadījumā šādi aprunāt pēc seksa ir vīrieša necienīgi.
Pretīgi ir tad, ja meitene 21 gada vecumā var pateikt, ka anālajā vienlaicīgi ir bijuši divi vīriešu locekļi, arī delna ir mēģināta un dikti patīk.
Tad varbūt viņš palaida tādas baumas, lai visi domātu, ka nevis Tu viņu atšuvi, bet otrādi?