Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

I-phone no i-veikala

 
Reitings 363
Reģ: 16.05.2012
Vai kāda ir pirkusi i-phone no internetveikala? Kāda ir jūsu pieredze?
Sanāktu, protams, krietni ietaupīt, taču, kā ar drošību un garantijām?;-)
28.04.2015 14:29 |
 
Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
1) Saprast, kuru interneta veikalu izvēlēties, var palīdzēt salidzini.lv - tur pie interneta veikalu piedāvājumiem ir klāt gan brīdinājumi, gan ieteikumi. Der padomāt, vai mēģinājums ietaupīt 10€ nebeigsies ar daudz lielākas summas zaudējumu. Krāpnieki ir vienmēr un visur, kur nu vēl tik populārā un salīdzinoši anonīmā vidē, kā internets.
2) Otra vieta, kur izlien radziņi tiem buciņiem, ko salidzini.lv neparāda, ir sudzibas.lv - ja nebūtu paskatījusies tur, nezinātu, ka uzņēmums, no kura biju plānojusi iegādāties ledusskapi, nevienam vēl nav izsūtījis pasūtītās preces.
3) Paskaties, kad uzņēmums reģistrēts. Ja tam ir mazāk, kā divi gadi - nu, es neņemtu, nekad nevar zināt, kas un kā. Pilni divi gadi norāda uz to, ka ne pirmo deklarāciju kaut kā aizpildījuši, tātad uz ūdens turās. Pie mums tas nav iespējams, ja krāpj klientus.
4) Izvēloties mazāk populāru interneta veikalu, e-pasta formātā painteresējies par garantijām precēm. Gadījumā, ja loterijā nebūsi vinnējusi, Tev būs viņu pašu apraksts, kas un kā. Sliktākajā gadījumā varēsi ar to doties uz PTAB.
5) Nekautrējies izveidot diskusiju par nezināmu interneta veikalu - tā ir Tava nauda un Tavs risks, labāk visu pārbaudīt. Diskusijas vari veidot gan šeit, gan citos forumos. Boot.lv šeit http://www.boot.lv/forums/index.php?/forum/201-veikali-nor%C4%93%C4%B7ini-bankas-kred%C4%ABti/ ir vesela sadaļa speciāli tādiem jautājumiem - dabūsi reālas atsauksmes, nevienam pat prātā nenāks cosmo mūžīgā klišeja - prasi par nezināmu veikalu, tātad reklamē.

Labu interneta veikalu mums ir maz. Pagaidām spicē dzīvojas: 220.lv
xnet.lv (bet šim uzcenojums ir tāds ne visai patīkams)
1a.lv (Klīst leģendas, ka esot problēmas ar garantijām, bet es nepazīstu nevienu tādu cilvēku, kam tādas problēmas būtu bijušas)
m79.lv (Tas jau kādu laiku ir izkāpis no specifiskā datoru tirgoņa amplua, bet daudzi to nezin)
Neostore.lv
Tera.lv (Stāsts tas pats, kas ar M79)
Ekoshop.lv (boot.lv bijušais apakškantoris. Arī tas pats stasts, kas ar M79)

Nu un protams veikalu tīklu mājaslapas:
rdveikals.lv
elkor.lv
euronics.lv
Šie man šķiet totāls overprice, bet, ja nekur citur nav, var izvēlēties šajos. Pluss ir tas, ka ja dzīvo netālu no fiziska veikala, vari no mājas nočekot, kas veikalā ir, kas nav un kaut kam aiziet pakaļ nevis pasūtot, bet piezvanot uz veikalu un palūdzot, lai uz pāris stundām atliek maliņā, ja pēdējais eksemplārs veikalā.
28.04.2015 15:06 |
 
Reitings 363
Reģ: 16.05.2012
Alexxa, paldies par veltīto laiku atbildei- ļoti izsmeļoša un noderīga informācija!;-)
28.04.2015 17:29 |
 
Reitings 5629
Reģ: 20.06.2010
esmu 3x telefonus pasutijusi no shii veikala, viss kaartiibaa http://xp.lv/
28.04.2015 17:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!