Meitenes,ir tada situacija. Ar savu puisi esam kopa jau gandriz 2 gadus. Nedzivojam LV. Tad sanaca ta,ka vinsh pazaudeja darbu un ilgaku laiku sedeja majas. Es neiebildu. Vienu dienu vinsh saka runat par to,ka brauks atpakalj uz LV,kur vinjam ir gimene,draugi,utt. Es neiztureju un pati nopirku vinjam biljeti. Pedejas 2 dienas pirms prombraukshanas vinsh palika ljoti emocionals un teica,ka tikai apciemos radus un pec 3 nedeljam apmeram,brauks atpakal pie manis. Shodien ir pagajusi pirma smaga nedelja. Sarakstamies katru dienu. Es katru dienu vinjam jautaju vai vinsh nav pardomajis par to atpakalj braukshanu. Sakuma vinsh bij ka sparnos no laimes,ka driz atkal busim kopa,bet tagad dienas iet un vinsh ir pieradis majas. Tusinji ar draugiem,mamma blakus,bralis. Uz sho bridi labi ja vienreiz diena apmainamies pa teikumam. Un pats trakakais ir tas,ka vinsh jau ir bijis uz 2 darba intervijam un rit ies uz velvienu! Pasakiet man,kada jega iet uz intervijam,ja nakamnedelj jau jabrauc pie manis? Ok,ir situacija,ka vinja gimene loti grib vinju paturet majas un vinsh tadelj it ka izrada,ka vins mekle darbu,vinsh grib pectam pateikt,ka itka neko nevar atrast un tadelj atgriezhas atpakal pie manis. Bet man skiet,ka vinsh man vienkarshi skalo smadzenes un nevar sanjemties pateikt,ka atpakalj nebrauks.... stulbakais ir tas,ka vinsh katru dienu man stasta cik ljoti mani mil un dievina,un,ka grib visu laiku but kopa. Bet es jau nezinu ko vinsh tur LV dara.... Un kas bus ar mani,ja aizbraucot uz lidostu vinjam pretim nakamnedelj,es vinju tur neieraudzishu.....??