Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Saldumi, saldumi!

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
Laba diena! (l)

Kaut zinu, ka vismaz 90% meiteņu šajā forumā dzīvo veselīgi un, kaut pati esmu jau kādu laiku šajā veselīgajā dzīves veidā iekšā, man šodien ir gastronomiskās izvirtības un es baudu dzīvi, tādēļ, vēlos pajautāt Jums kādas superīgas saldumu receptes. Kūkas, saldie ēdieni, cepumi .. nu visu, visu! Kā arī, šodien sāku veidot grāmatas prototipu, kurā apkopoju gardas maltītes. Sākumā gan tā ideja ir tāda, ka lieku iekšā savas receptes un pievienoju grāmatai sadaļu, kurā apkopotas citu sieviešu receptes. Tāpēc, ja Jums ir kāda superīga recepte, kura ir Jūsu pašas un vēlaties padalīties, kā arī, varat man uzticēt, gaidīšu ar lielāko prieku!(l)

Šodien izmēģināju ko pavisam vienkāršu -

0.500gr kukurūzas pārslas (tās, kurām pilnīgi nekā nav klāt, pat cukura)
1 bundžiņa iebiezinātā piena

Visu samaisa kārtīgi kopā, liek mazas maisījuma piciņas uz cepešpannas, kurai uzklāts cepamais papīrs un liek krāsniņā uz apmēram 15 min 180 grādos. Debešķīgi! (t)(l) Cukura nu bez gala iekšā, domāju, ka būšu tik daudz šodien uzņēmusi, ka visu nakti dzeršu tikai ūdeni. :D
25.04.2015 16:20 |

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
P.s. citu sieviešu receptēm, protams, klāt rakstīšu viņu vārdus.
25.04.2015 16:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits