kāda gan pastāvība ,ja īrē kopā ar draudzeni.tāpat iznāk tāds studentu variants un nevar zināt kāda draudzene ir ikdienā ,sadzīvē un vai vispār viņu varēs paciest katru dienu līdzās, vai aizvāc aiz sevis kārtīgi, vai nepaņems Tavas mantas bez atļaujas un nesteigsies atgriezt..visādi sīkumi. Es labāk izvēlētos dzīvot ar radiem nekā ar draudzeni un būt ,it kā krutā savā dzīvokli, istabā
Nu, manā uztverē dzīvot ar draudzeni nav tas pats, kas veģetēt uz vecāku rēķina, jo draudzene manu īres pusi neapmaksātu, manā vietā lietas nedarītu un tāpēc es to uztveru kā patstāvību - pašai aiz sevis jāvāc, jādomā kā budžetu plānot, kā dzīvot pašai utt. Nevis sēdēt mammas brunčos un zīmēties. Kad sāku studēt - tieši tā dzīvoju, kopā ar draudzeni, lai gan, protams, būtu varējusi sēdēt pie vecākiem un zīmēties kā krutā, kā man ne par ko nav jāmaksā utt. Pati vēlējos nostāties uz kājām - studēju, strādāju un daudz ko iemācījos.
Un kas kuram draudzene - ja paņem pirmo cilvēku, ko uz ielas ieraugi un sauc par draudzeni, tad var attapties dzīvojot kopā ar nekārtīgu cūku. Taču, vismaz es savas draudzenes pazīstu kopš vidusskolas, esmu bijus pie viņām agrāk ciemos un viņas iepazinusi, lai zinātu, ka meitene, kura vienmēr ir rūpējusies par sevi un skaistu vidi sev apkārt, diez vai mums dzīvojot kopā pēkšņi pārtaptu par bomzīgu cūku, kas neko nevāc.