Chau. Atkal es ar savaam attieciibu probleemaam :D
Esmu pienjeemusi skaidru leemumu - shkirties no savaam nu jau gandriiz 5 gadu ilgajaam attieciibaam. Taas sevi ir izsmeelushas, nav glaabjamas + veel kad mana laba draudzne pazinoja par savu saderinaashanos, es uzreiz iedomaajos, ko teiktu savam draugam, ja jautaajums uzpeldeetu - skaidru un noteiktu nee.
Bet liidz ar to ir vairaakas probleemas klaat lauztajaam sirdiim (jo es jau arii veel miilu, tikai nu nav vairs neerts ciiniities...).
Mees dziivojam kopaa. Par parvaakshanos jaapazinjo 3 (!!!) meeneshi ieprieksh. Turklaat ne es, ne vinsh nevaram atljauties turpinaat dziivot shajaa maajaa vieni pashi. Kad tad man izbeigt attieciibas ar draugu? Tagad un tad 3 meeneshus dziivot kopaa? Kaads taa vispaar dara? Jo es negribu buut riebiiga, mekleet pa shiem meeneshiem dziivesvietu un tad peekshnji pamest peec tiem 3 meeneshiem paarvaacoties, negribu vinju atstaat suudos, un negribu to dariit aiz muguras, jau taa juutos vainiiga par shiis domas marineeshanu praataa peedeejos meeneshus.
Bet tas taa.. Galvenaa probleema ir - KAA??? kaa un kad shkirties? KAA tas vispaar notiek? Shiis ir pirmaas un vieniigaas attieciibas, kas man jebkad ir bijushas. Kaa to vispaar dara? Noseedina stuurii un pasaka "sorry, nesanaaks"? Es zinu, ka saapees abiem.. Bet es gribu peec iespeejas nesaapiigaak vinjam.. Un tik stulbi ar to dziivoshanu kopaa.. man tik bail, tik stulba situaacija..
Piedodiet par pilniigi nesakariigu tekstu un neesoshajaam garumziimeem (AZERTY klaviatuura :D), bet nu laikam jau gaidu ieteikumus, pieredzi no tiem, kas shiirushies, kad ar kaadu jau ir dziivots kopaa.. meh...