Viriesa arejais izskats

Reitings 14
Reģ: 22.04.2015
Atvainojos, ka rakstu bez garumzimem, jo dotajaa briidii taas nav pieejamas uz mana datora. Ceru ka tas buutiski netrauces teksta uztveri.

Uzskatu, ka viriesiem saja portalaa nav ko dariit, tomeer ir jautajumi uz kuriem objektivi var atbildeet tikai sievietes no sava skatpunkta, tapeec izneemuma kaarta, kaa viirietis noleemu uzdot jautajumu.

Veelos dabuut argumenteetu apstiprinajumu/noliegumu sekojosam apgalvojumam. Apgalvojums ir sekojoss: Viriesa areejais izskats ir svariigais prieksnosacijums attiecibu uzsaaksanaa. Parejie apstakli (intelegence, ienakumu apjoms, humora izjuta) atseviskos gadijumos var daleji kompenseet izskata faktoru.

Es pilnibaa piekritu sim apgalvojumam, argumentejot to ar sejojosiem faktiem un saviem noverojumiem:
1. Ir izdotas gramatas ar sekojosiem nosaukumiem: Beauty Pays: Why Attractive People Are More Successful; Looks: Why They Matter More Than You Ever Imagined; The Beauty Bias: The Injustice of Appearance in Life and Law.
2. Ekspertu un citu cilveku izteikumi.
Sociologist Naomi Wolf: Beuty is a currency system like the golden standart.
Actress Isabella Rossellini: In monetary terms, beuty pays more than anything.
3.Personigie noverojumi. Cilveki kuri veido romantiskas attiecibas, parasti pec dzimuma izskata standartiem savstarpeji ir loti lidzigi.
4.Ja sieviete ir gudra un izskatiga, parasti prieksroka tiks dota izskatigam virietim, nevis intelektuali paraakam. Protams, patiesi gudri viriesi izskatu neuzskata par butiskako, jo ir paspietiekami.

Saprotu, ka temats par arejo izskatu ir loti nodrazts un sava zina sevi izsmelis. Daudzi noteikti man parmetiis, ka nav etiski par so jautajumu vispaar diskuteet. Vel citi teiks, ka uz arejo izkatu loti lielu uzmanibu pievers cilveki, kuri ar to velas kompenset ieksejos kompleksus. Tomer busim atklati, izskatam ir loti svariga nozime attiecibas.

Stasta otra dala butu, cik liela nozime tam ir attiecibu sakumaa, un vai taa buutiski mainaas veelak?

Interesee argumenteets personigais viedoklis. Paldies par atsauciibu!
22.04.2015 00:55 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Attiecību sākumā tam protams ir būtiska nozīme, bet tas nav svarīgākais, jo āķis ir tajā, kā cilvēks sevi pasniedz, cik kopts, gaumīgs un šarmants viņš ir, kā arī nozīmīgs ir raksturs, personība un sakarīgums ;) jo var jau būt modelis ar tukšumu galvā un var būt parasts puisis ar piesaistošu spēju sarunāties utt. Atkarīgs jau arī no tā, kādiem nolūkiem iepazīst cilvēku...
Skaists vispār ir nekonkrēts jēdziens, tāpēc uzskatu, ka konkrētiem cilvēkiem konkrēti cilvēki šķiet pievilcīgi/piesaistoši :-P
22.04.2015 10:04 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Protams,ka vizuaalais ir svarigs, bet man svarigas ir ari manieres. Nu izturesanas ar cienu pret mani...un apkaarteejiem.
22.04.2015 10:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits