Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Viriesa arejais izskats

 
Reitings 14
Reģ: 22.04.2015
Atvainojos, ka rakstu bez garumzimem, jo dotajaa briidii taas nav pieejamas uz mana datora. Ceru ka tas buutiski netrauces teksta uztveri.

Uzskatu, ka viriesiem saja portalaa nav ko dariit, tomeer ir jautajumi uz kuriem objektivi var atbildeet tikai sievietes no sava skatpunkta, tapeec izneemuma kaarta, kaa viirietis noleemu uzdot jautajumu.

Veelos dabuut argumenteetu apstiprinajumu/noliegumu sekojosam apgalvojumam. Apgalvojums ir sekojoss: Viriesa areejais izskats ir svariigais prieksnosacijums attiecibu uzsaaksanaa. Parejie apstakli (intelegence, ienakumu apjoms, humora izjuta) atseviskos gadijumos var daleji kompenseet izskata faktoru.

Es pilnibaa piekritu sim apgalvojumam, argumentejot to ar sejojosiem faktiem un saviem noverojumiem:
1. Ir izdotas gramatas ar sekojosiem nosaukumiem: Beauty Pays: Why Attractive People Are More Successful; Looks: Why They Matter More Than You Ever Imagined; The Beauty Bias: The Injustice of Appearance in Life and Law.
2. Ekspertu un citu cilveku izteikumi.
Sociologist Naomi Wolf: Beuty is a currency system like the golden standart.
Actress Isabella Rossellini: In monetary terms, beuty pays more than anything.
3.Personigie noverojumi. Cilveki kuri veido romantiskas attiecibas, parasti pec dzimuma izskata standartiem savstarpeji ir loti lidzigi.
4.Ja sieviete ir gudra un izskatiga, parasti prieksroka tiks dota izskatigam virietim, nevis intelektuali paraakam. Protams, patiesi gudri viriesi izskatu neuzskata par butiskako, jo ir paspietiekami.

Saprotu, ka temats par arejo izskatu ir loti nodrazts un sava zina sevi izsmelis. Daudzi noteikti man parmetiis, ka nav etiski par so jautajumu vispaar diskuteet. Vel citi teiks, ka uz arejo izkatu loti lielu uzmanibu pievers cilveki, kuri ar to velas kompenset ieksejos kompleksus. Tomer busim atklati, izskatam ir loti svariga nozime attiecibas.

Stasta otra dala butu, cik liela nozime tam ir attiecibu sakumaa, un vai taa buutiski mainaas veelak?

Interesee argumenteets personigais viedoklis. Paldies par atsauciibu!
22.04.2015 00:55 |
 
Reitings 237
Reģ: 11.05.2014
Es piemēram tam pievēršu uzmanību tajā momentā, kad iepazīstos.
Pēc tam cilvēka iekšējais ļoti var izmainīt visu. Cik nav gadījies tā ka pēc izskata ne pārāk simpātisks puisis, arī meitene, izmainās, vairāk neredzi viņu tādu kā sākumā.
Piekrītu gandrīz visam, ko pieminēji.
22.04.2015 01:02 |
 
Reitings 90
Reģ: 21.04.2015
Viriesa areejais izskats ir svariigais prieksnosacijums attiecibu uzsaaksanaa.

Ārējais izskats ir pirmais, ko pamana cilvēkā, līdz ar to, tas rada interesi uzsākt ar cilvēku ko vairāk. Bet lai teiktu, ka ārējais izskats ir svarīgākais priekšnosacījums attiecību uzsākšanā - manuprāt, pārāk sekla domāšana. Ir bijušas neskaitāmas reizes, kad es satieku tiešām ļoti pievilcīgu un ārēji pilnīgi vai sapņu princi, bet tiklīdz viņš atver muti, man pazūd jebkāda vēlme ar viņu komunicēt, jo pa dzīvi ir pilnīgs āmus. Un ir arī pretēji - ja vīrietis sākumā nav spējis gluži apburt ar savu izskatu, bet ar savu attieksmi un kaut kādiem knifiņiem ir spējis man paskatīties uz to izskatu savādāk un sākumā apburt nevis ar savu izskatu, bet attieksmi, runas veidu, skatu uz dzīvi un tādām lietām. Skaistums vispār ir ļoti subjektīvs jēdziens un ārējais izskats, protams, ir svarīgs, bet personīgi es nekad neuzsāktu ar kādu attiecības tikai tāpēc, ka viņš ir baigi smuks(t)
22.04.2015 01:06 |
 
Reitings 14
Reģ: 22.04.2015
Sitaa vispaar ir peerle no vienas sievietes profila iepaziisanas portaalaa: Man tagad ir taads vecums, kad princi mekleet ir jau par veelu, bet ar kuru katru preceeties vel par agru. :D
22.04.2015 01:09 |
 
Reitings 14
Reģ: 22.04.2015
Liels paldies par viedokli Elie un lauRRa:)
22.04.2015 01:11 |
 
Reitings 15
Reģ: 11.09.2010
tas ir svarīgs, viennozīmīgi. bet vairāk jau ne ar to, ar ko piedzimst, bet tas, kā sevi pasniedz.
arī ķermeņa kustības, mīmika. tas viss parāda arī cilvēka raksturu.

vajag kopt sevi, rūpēties par sevi.

domāju, ka nevar tā atdalīt raksturs - izskats, viss tomēr iet roku rokā, tas, kas veido mūsu personības.
22.04.2015 01:18 |
 
Reitings 2394
Reģ: 04.10.2013
Pilnībā piekrītu lauRRa.
Ir svarīgi, lai izskatītos pēc cilvēka. Protams, jo izskatīgāks, jo labāk, to, domāju, neviens nenoliegs, BET ne jau ar izskatu veido attiecības.. Vismaz normālie cilvēki.
Ir sanācis būt attiecībās ar puisi, par kuru sabiedrības viedoklis izskata ziņā nebūtu tas labākais, bet kas par cilvēku! Vienas no labākajām (ja ne labākās) attiecībām, kas bijušas (l)
22.04.2015 01:39 |
 
10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Jā, vīrietim nav jābūt skaistulim, bet ir jābūt koptam un vīrišķīgam. Man bija gadījums, kad mēģināju pabūt kopā ar puisi, kurš bija labs un jauks, bet kura izskatā mani vienkārši kaitināja 2 lietas (nu, neko es tur nevarēju padarīt, lai gan centos pieņemt). Pašā sākumā es to tā neievēroju. Citai varbūt tas būtu paticis. Gala reuzltātā viņa uzvedībā nebija man vajadzīgā vīrišķīgā rakstura spēka, kas to kompensētu, un tad tie it kā sīkumi viņa izskatā man ar vien vairāk griezās acīs, tāpēc tā tas arī beidzās. Nu, ne jau izskata dēļ pametu, bet viņā nebija tā man svarīgā "salmiņa", pie kura pieķerties.
Man svarīgais vīrietis.. es pat nezinu.. es vienkārši nespēju viņu vērtēt objektīvi :) Dievinu viņa personību, un laikam jau klasisks skaistulis viņš arī nav.. Attiecību sākumā par izskatu vispār nedomāju. Redzēju dievīgas acis, skaistu, baltu, siltu smaidu un jutu fantastiski seksīgas smadzenes un izcilu humora izjūtu. (l) Atceros sīkumu, kas manā galvā viņam iedeva plus punktu - vienā brīdī ievēroju, ka viņš lieto tās pašas firmas lūpu balzamu, ko es, un manā prātiņā tas nozīmēja, ka viņš par sevi rūpējas un pazīst labu mantu. :D Viņš jau kopš paša sākuma ļāva justies man īpašai, skaistai, sievišķīgai, ne mirkli nezaudējot savu vīrišķību, un tas ir jāprot jebkuram vīrietim. Nekas pārlieku pārspīlēts, bet būšana vīrietim īstajā laikā un vietā, tādējādi ļaujot sievietei būt sievietei.
Attiecības ir komplekss pasākums, un kaut kādas nelielas novirzes no "normas" izskata ziņā vai personībā var tikt kompensētas ar ko citu, bet ir jāatrod tā sava vērtība, ar ko sevi "pārdot". Un galu galā - katram abolītim sava pusīte, un līdz galam objektīvi šis nav izspriežams. :)
22.04.2015 01:51 |
 
Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Jā, izskatam ir nozīme. Taču tas, ko cilvēki uztver kā skaistu, ko - kā neglītu, atšķiras dažādiem cilvēkiem. Tādēļ viens un tas pats cilvēks vienam šķitīs pievilcīgs, citam - nepavisam. Katram savi standarti.

Jā, daļēji trūkumus vienā jomā var "kompensēt" ar ko citu.

It tāds psiholoģisks triks, ka cilvēki, kas mums patīk citos aspektos, šķiet arī skaistāki.

Nepiekrītu, ka sievietes, atšķirībā no vīriešiem, nebūtu pašpietiekamas.
22.04.2015 06:49 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nozīme ir ĀRĒJAM IZSKATAM. UN tas nebūt nenozīmē, ka konkrēti "skaistumam" tādā klasiskā izpratnē.

Pirmkārt jau, gaume. Man varbūt patīk gara auguma gaišmataini, Anniņai - plecīgi tumšmaši, Ieviņai - Keanu Reaves.

Otrkārt, vizuāli (objektīvi skatoties) viduvēja izskata vīrietis var likties ļoti pievilcīgs, ja viņam piemīt visu kompensējošais šarms.

Piemērs:

Lūk, vīrietis, pēc "pases bildes" pat diezgan nesmuks. Bet kad viņš slido, kad viņš uzvar, tad tā pašpārliecība, kas no viņā staro, padara viņu par ļooooti pievilcīgu arī vizuāli.

It tāds psiholoģisks triks, ka cilvēki, kas mums patīk citos aspektos, šķiet arī skaistāki.
un šis treškārt.
22.04.2015 07:19 |
 
Reitings 1979
Reģ: 24.10.2013
Es kā vīrietis saku- ir četras lietas par tēmu.
1. Protams, svarīgs ir ārējais izskats. Taču tikai iesākumā. Ar to domāju, lai nebūtu "zem" bomža līmeņa, būtu elementāri kopts vismaz.
2. Kas svartīgāk- jāpavēro (nevis jāklausās vārdos) viņa dzīvesveids (dodas uz mērķi, atsēž dienu darbā un vakarā kabakā, ir dabas bērns, ir bērnu mīlulis, ir ar hobiju utt., utjpr.).
3. Attieksme pret alkoholu un citām atkarību raisošām vielām. Atkal neklausoties vārdos, bet- paverojot/ te jautājums skaidrs ir 2 nedēļās. Lieki sacīt- alkoholisms agri vai vēlu sagrauj visas attiecības.
4. Attieksme pret materiālām vērtībām. Vai dzīvo vienai dienai, vai esi rāvējs utt., utt. Man patīk tādi cilvēki, kuriem pietiek +30% atlikti vecumdienām.
---------
Ps. es šādā kontekstā lūkojos Dāmu virzienā.
PPs. man jautājums šis patiesībā nav aktuāls- man ir pasaulē vislabākā draudzene jau pie sāniem. :-P
22.04.2015 08:09 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Viriesa areejais izskats ir svariigais prieksnosacijums attiecibu uzsaaksanaa. Parejie apstakli (intelegence, ienakumu apjoms, humora izjuta) atseviskos gadijumos var daleji kompenseet izskata faktoru.

Jā un nē..(pēc savām sajūtām vadoties). Nē, jo mani vīrietis interesēt sāk tikai tad, kad vairāk izzinu ''iekšējo pasauli''.. Neesmu piedzīvojusi ieķeršanos no pirmā acu momenta :)

Nopietnāki defekti (piem. ģenētiski), kas varētu atspoguļoties arī vizuāli mani nevilinās izzināt puiša iekšējo pasauli..

Ir arī ārējās pazīmes, kas drīzāk parāda iekšējo pasauli.. piemēram, tīrība.. tādām arī noteikti jāpievērš uzmanība :)
22.04.2015 08:14 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Tas ir svarīgi , tāpat kā izskatīgs puisis maz ticams , ka metīs acis un nesimpatisku meiteni , tāpat arī otrādi . Protams ir izņēmumi, bet tā nav norma. Tie kuriem nav paveicies ar ārējo uzskatu ir jauzlabo sevi citās jomās, lai notušētu un kompensētu šo trūkumu. Bet der atcerēties, ka gaumes ir dažādas vienam patīk māte, otram meita trešajam vispār kleita! bet lai kā nebūtu lielākai daļa svarīgas ir proporcijas , klasiski proporcinonāla seja jau ir vairāk vai mazāk skaista.
štruntīgāk iet tiem, kam nav ne izskatā , ne galvā ne makā.
22.04.2015 08:28 |
 
Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Man liekas, ka pirmās dzirksteles jau rodas, kad saskatās un tevi tas cilvēks piesaista vizuāli. Pēctam tikai notiek izzināšanas stadija un tad jau stafeti pārņem vīrieša personība, nevis izskats. Tā kā uzskatu, ka jā, izskats ir relatīvi svarīgs, it īpaši, ja cilvēki vispār nav pazīstami.
22.04.2015 08:40 |
 
Reitings 1979
Reģ: 24.10.2013
Nedaudz par tīrību - daži nejauši vērojumi. Normāli cilvēki ir tīri, "nesmaržo". Taču reizēm dažā mājā ir redzēta, nu klīniska, tīrība. Tāda man uzdzen aukstuma un atsvešatnības sajūtas. It kā dzīvība tur nav. Arī lietišķajās attiecībās man tādi super-tīrīgi neliekas visai simpātiski. Kas vēlāk daudzos gadījumos izrādās- tas cilvēks ir enerģētiskais vampīrs vai sadists, kurš vēlas citus pabāzt zem atkarības no sevis.
22.04.2015 08:52 |
 
Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man ir nozīmīgs vīrieša vizuālais izskats, tas ir pirmais ko ieraugi, pēc tam ir raksturs, intereses utt.
Vai vizuāli izskatīgi vīrieši kompensē savus iekšējos trūkumus, nevaru atbildēt, jo kas vienam skaists, citam ne tik. Es domāju, ka ir cilvēki, kas vienkārši ir aizrāvušies ar sava vizuālā izskata izkopšanu, un patiesībā citu interešu viņiem ir maz, jo praktiski viss laiks un līdzekļi arī tam aiziet.
22.04.2015 08:55 |
 
Reitings 1979
Reģ: 24.10.2013
To jau visumā var uz reizi redzēt- vai cilvēks ir dabiski skaists vai arī to panāk ar lieliem līdzeklīem. Otrajā gadījumā- tas man liek domāt, ka cilvēks ir bailīgs vai ir iemesls ko slēpt. Darījumu sarunās cenšos cilvēku noķert viņa dabiskajā vidē, tad ātrāk arī par pašu cilvēku uzzinu...
22.04.2015 09:02 |
 
Reitings 64
Reģ: 08.03.2015
Par ezoteriku neinteresējos, bet man svarīgi, lai no vīrieša nenāk negatīva enerģija (rupjība, kaut kāds aizvainojums uz dzīvi, augstprātība). Ir gadījies redzet, ka cilvēks varbūt nav izteikti pievilcīgs (tā, ka uzžurnāla vāka tūlīt jāliek), bet ir normāls (kopts, ne tā, ka spīd un laistās, bet priekš vīrieša vidēji tīrīgs), runā sakarīgi, un tas nostrādā. Tad nav noteicošās nozīmes auguma garumam, svaram, bārdai vai ne-bārdai u.tml.

Diemžēl ir cilvēki, kas neizkopj savas intereses, ir garlaicīgi sarunās (piemēra pēc, mašīnas, makšķerēšana vai bokss gluži nav tēmas, kas sievieti saistītu, ja nekā cita nav, ko pārrunāt, izskats ilgtermiņā nenostrādās). Un to var teikt gan par vīriešiem, gan par sievietēm.
22.04.2015 09:15 |
 
10 gadi
Reitings 855
Reģ: 12.02.2011
Man ir pazistams viens virietis, kurs man galigi nepiesaista ar arejo izskatu, bet ka cilveks man vins loti patik. Sobrid ir tada ka dilemma, izskata del saku vinam ne, bet personibas del talu no sevis nelaizu. Tad rodas jautajums vai but ar cilveku, kurs man loti nesimpatize ka virietis.
22.04.2015 09:32 |
 
Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Ir svarīgs vīrieša izskats līdz kkādai robežai, jo loģiski, ka nesatikšos ar vīrieti, kurš man liksies nepievilcīgs. Bet nu tālāk jau izvēlos pēc citām lietām
22.04.2015 09:40 |
 
Reitings 1979
Reģ: 24.10.2013
bet personibas del talu no sevis nelaizu


Apakšā droši vien ir kāds aprēķins. ("var noderēt")
22.04.2015 09:41 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits