Jau vakar biju izveidojusi diskusiju par savu urīnpūsli. Bet kā jau viena no jums minēja, ka ja antibiotikas nelīdz (jo ģimenes ārste domā, ka tas ir cistīts), tad varbūt to visu dara nervi.
Tā nu es šodien domāju par to, ka to tiešām varētu darīt nervi. Vakar vakarā palika atkal traki no tās spiedošās sajūtas uz pūsli, ka gultā raudiens nāca (bet kā jau teicu, tas ir vienīgais, kas atbilstu cistītam).
Tad atcerējos par vēl 2 kaitēm, kuras uzrodas, bet ārsti nevar pateikt kāpēc tā. Viens ir - šausmīgi sāp vēders, ka jāsauc ātrie, bet beigās izlaiž sistēmu un pasaka, ka bija kuņģa un zarnu trakta funkcionāli traucējumi (tātad nervi). Un vēl jau kādus 3 gadus rudenī mokos ar mistisku klepu (biju uz rentgeniem, alergolgu, bet neviens neko nevar atrast) + pēc ziemas pats pāriet.
Vēl jāsaka, ka esmu nervozs cilvēks, šīs 2 ned kamēr mokos esmu izteikti raudulīga (varbūt arī tāpēc, ka viss jau piegriezies).
Vēl jocīgi liekas tas, ka pa dienu tā sajūta ir, bet minimāli (nav no lekcijas jāskrien ārā uz wc), bet vakaros uz gulēt iešanu dažreiz paliek traki.
Protams, drošības pēc aiziešu 5d pie ginekologa un nodošu arī urīna un asins analīzes, bet lielas aizdomas, ka neko neatradīs.
Tikai lielākoties lasot par VD tiek minēta panika, lēkmes, roku un kāju trīce (man tas nav). Tikai šādi rudenī un pavasarī uznāk kaut kādi errori (un rudenī gandrīz vienmēr ir depresija).
Ar visu šito garo penteri gribēju uzzināt - vai varētu būt VD ? Ka īstenībā nekas nekait, tikai nervi spēlē ļaunu jociņu? :-/