Tā nav tā, kas ir tāda bišķi grubuļaina? Mana omīte vienmēr saka: "Šitā laba, jo nav jāgludina", wtf, kurš mūsdienās gludina gultasveļu? :-D man šķiet, ka viņa ir ražota no 100% kokvilnas. Tu sev vai sīciņiem plāno pirkt?
Es sajuktu prātā ja man būtu gultasveļa jagludina! :-D iemetu žāvētājā un ja izņemu tūlīt pēc cikla beigām kamēr vēl karsta un mazmazlietiņ mitra, tad salokot tāpat gluda sanāk.
Es negludinu tikai apakšveļu, zeķes, džinsus un sporta apģērbu, jo tam audums neburzās. Bet pārējo jā. Liktos jocīgi gulēt neizgludinātā palagā, vai slaucīties ar neizgludinātu dvieli.
Zinu cilvēkus, kuri gludina arī zeķes un veļu :)
Katrs esam savādāks.
Es tāpat kā Mežāze! Man viss vienmēr pēc vešenes saburzīts. Pat tad, kad uzreiz pēc izslēgšanas pīkstiena izņemu un pakaru. Vienmēr arī cenšos pastaipīt un pakratīt, bet izžūstot tāpat nav taisns.. + vel tā pretīgā švīka no veļas turētāja/žāvētāja..
Es arī neko negludinu. Atsevišķos gadījumos tikai klasiskā stila drēbes-blūzīti,svārkus,bikses.
Visu akurāti salieku uz veļas auklas un izžūstot nekas nav saburzījies.
pievienojos negludinātājām , vienīgais ko gludināju , bija meitas drēbes un katru vienu reizi, tās kuras atdevu tālāk piedzīvoja otro gludināšanas reizi :D :D
Es vispār neko negludinu. Galvenais smuki izkārt pēc mazgāšanas un var staigāt.
+++ malacis, es arī tieši tāpat daru :D un uzskatu, ka man nav vajadzīgas drēbes, kuras nevar negludināt pēc mazgāšanas :-P esmu pārāk slinka reāliste, kurai patīk praktiskas lietas...