Rakstu bakalaura darbu par Facebook "patīk" un "dalīties" reklāmām. Ja lieto FB, ļoti, ļoti priecātos, ja aizpildītu nelielu aptauju. Tas noteikti neaizņems daudz Tava laika un kādam Tu būsi ļoti palīdzējusi. Viss labais taču atmaksājas! :)
Liels,liels paldies atsaucīgajiem cilvēkiem! https://docs.google.com/forms/d/1nWydUuGK7LZLKDVuvUfyPnrxMP9NeLzw7zGtkQ-9Ewc/viewform
Jā nu 9 jautājumi, no kuriem 2 ir dzimums un vecums, ir stipri par maz, bet ir jau programmas, kur prasības ir ļoti minimālas. Protams, aizpildīju.
Lai veicas!
Es gan nepiekritīšu - arī es vadu bakalaurus un arī vienam studentam bija mērķis ar aptaujas palīdzību noskaidrot burtiski 3 svarīgas lietas, kas rezultējās apmēram sešos vienkāršos aptaujas jautājumos, bet aptauja ir tikai viena no analīzes metodēm, kuras viņš savā darbā izmanto. Iegūtie rezultāti mani ļoti apmierina un ir objektīvi, jo aptauja ir īsa un vienkārša.
Tā kā darba vadītāja atzina, ka viss kārtībā un tā atbilst vienam no maniem izvirzītajiem mērķiem, tad domāju, ka nav pamats satraukumam, man tomēr vēl ir un būs daudz nozīmīgāki dati un pamatīgāki pētījumi. :)
Piekrītu meitenēm, par to, ka aptauja nav īsti veiksmīga. Pašai būtu vieglāk, ja būtu mazāk atvērto jautājumu, kā arī man sanāca uz tiem atvērtajiem atbildēt praktiski vienādi un nejau tāpēc, ka slinkums rakstīt ko citu, bet tāpēc, ka tā sanāk...