schoco, atsevišķos gadījumos, spējot to pierādīt, ja es, piemēram, laulības laikā iegādājos automašīnu no saviem privātajiem līdzekļiem, kas uzkrāti pirms laulības, reģistrēju to uz sava vārda, vīram nebūs tiesību uz pusi no auto.
Pie nosacījuma, ka es spēju pierādīt visus iepriekš minētos apstākļus. Ja no auto izmantošanas labumu esmu guvusi gan es, gan vīrs, neatkarīgi no tā, kurš no mums brauca ar auto (stulbs piemērs, ja es vedu vīru uz veikalu un mājās, tad labumu gūstam abi), tad arī auto ekspluatācijas izmaksas tiek segtas no kopīgiem līdzekļiem, bet tas nerada īpašumtiesības.
Ja vīrs var pierādīt, ka nav guvis nekādu labumu no tā, ka man ir auto, bet viņš ir maksājis ekspluatācijas izmaksas, pastāv iespēja, ka viņam pienākas daļa manas automašīnas.
Pēc dotā situācijas izklāsta, kas ie pieejams publiski, autorei varu ieteikt vērsties pie jurista, jo no šīs informācijas nav iespējams sniegt nekādu precīzu atbildi. Šajos jautājumos bieži uzvar tie, kam labāki juristi, nevis tie, kas konsultējas Cosmo. Diemžēl.