meksikanka, come on..tu pati, ne īpaši glaimojošā stilā uzsāc manis teiktā komentēšanu, bet pēctam raudi, lai tevi mierā liek ;) Sauksim lietas īstajos vārdos - tu man nepatīc, es nepatīku tev, tad priekš kam komunicēt? ;) Ignorēsim viena otru, gluži tāpat kā vienas otras komentārus un visi dzīvos laimīgi! ;)
Par tiem BB un tonālajiem un visu pārējo. Man pašai ir kombinēta āda, tādēļ es šķidros tonālos izmantoju ļoti reti, ja vien uz kādu pasākumu, kur zinu, ka fotografēs, kā arī, ja nepieciešams smagāks make-up. Ikdienā, lai, kā te saka, izlīdzinātu sejas ādas toni (un savaldītu spīdīgumu T zonā), lietoju nedaudz minerālpūdera. Iesaku to pašu tām, kam problēma ar speķainu seju vai kā vēl te tiek raksturota sejas spīdēšana. Arī normālam pūderim ir SPF un lietojot apakšā ādai atbilstošu dienas krēmu (labas atsauksmes dzirdētas par Biodermas matējošo, piemēram), visam vajadzētu turēties vietā un izskatīties labi. Sausas ādas īpašniecēm gan BB varētu būt labs risinājums, ja, protams, tas BB ir pietiekoši pigmentēts, lai vispār no tā kāds labums būtu.