No dermataloga ir dzirdeets, ka Chistaja linija nav slikts, bet nekada rezultata no vina arii iisti nav. Varbut der loti jaunam meitenem, liidz 20, ja nav pumpas un no kreema iisti neko nevajag, tikai nelielu mitrinatu sajutu.
No Drogām vienīgais krēms, kurš reāli iepatikās, ir šis -
Visi tie Garnier, Loreal, utt, galīgi nepatīk. Vēl varētu nopirkt Lumenes krēmu vai Dzintaru, bet tikai tādā gadījumā, ja galīgi nebūtu nekāda izvēle...
Pārsvarā lietoju tikai Geomar vai Olay sejas krēmus/fluīdus... Drogās šķiet, ka nepārdodas...
Tā kā man tuvojas beigām mans Madaras nakts krēms, bet nav liekas naudas dārgākam šobrīd, iegādājos Nivea nakts krēmu. Cerams,ka nepamodīšos ar pumpainu seju:-D Citus Drogās bija bail pirkt...
Man ir MOSSAS melleņu krēms. Otrais iepakojums iet uz beigām. Visu laiku pat ļoti apmierināja ikdienas lietošanai, bet tagad līdz ar grūtniecību āda sausāka palikusi un prasās ko taukaināku. (varbūt arī alkohols sastāvā savu lomu nospēlējis? bet šaubos, ka tas no tā)
Esmu jauna krēma meklēšanā. :-) Diez vai Drogās ko labu atradīsi.
Varbūt kāds no Dzintara Sea Secrets, bet nezinu kāds sastāvs. Vismaz man šķiet, ka varēja šos Drogās nopirkt.
Ja izbeigtu razot manu Avene sejas kreemu,tad vareetu pameeginaat kaut ko no Lumene vai Dzintara.Ir meeginaati vairaaki Mossa kreemi,bet diemzeel neviens nedereeja.BI20 man patika acu kreemi.Sejai bija par treknu.
Manaam vecaakajaam radinieceem patiik Loreal kreemi.