Sveikas, meitenes! :-)
Kļūst siltāk, saulīte ar vien biežāk mūs iepriecina ar saviem siltajiem saules stariem, mēs kļūstam smaidīgāki un ar katru dienu mūs apņem pozitīvā enerģija! (l)
Ko es vēlējos ar to pateikt?! Es un mans draugs jau kādu laiciņu mācāmies un strādājam Rīgā, bet diemžēl dzīvojam atsevišķi, varētu teikt vēl izdzīvojam ''koju dzīvi''. Tā nu esam nolēmuši uzsākt kopīgo dzīvi un meklēt mūsu pirmo kopīgo ''ligzdiņu'', lai varētu kopīgi sagaidīt saulainos rītus un sildīt viens otru drūmos vakaros! (l)
Abi esam kārtīgi, nav kaitīgo ieradumu, kā jau minēju- abi strādājam, līdz ar to rēķinus apmaksājam laicīgi kā arī brīvdienas nepavadām ballējoties.
Tāpēc es vēlos griezties pie Jums- meitenes, pēc Jūsu palīdzības. Varbūt Jums ir kāda noderīga informācijas ar, kuru varētu padalīties sakarā ar dzīvokļu īrēšanu. Vai arī Jums drīzumā beidzās īres līgums un ir iespēja nodot dzīvoklīti tālākai īrēšanai?! Mums interesējošie rajoni- Jugla, Teika, Purvciems, Pļavnieki, Centrs. Mūsu prasības- vienistabas dzīvoklis, ar visām ērtībā, un maziem komunālajiem maksājumiem. Lūgums bez starpniekiem vai mākleriem. ;-)
Es būšu ļoti pateicīga, par jeb kuru Jūsu sniegto informāciju vai palīdzību, tiešām ceru no Jums sagaidīt pozitīvu palīdzību un atsauksmes! :-):-):-)
P.s.- varam apmainīties ar e-pastiem, lai izrunātu visus interesējošos jautājumus!
PALDIES! (l)