Šī man ir pārdomu pilna tēma.
Ar manu tagadējo (un, cerams, pēdējo ;) ) draugu mēs tuvojamies divu gadu jubilejai.
Jā, arī mums mēdz būt tādas nesaprašanās, kad sēžu un domāju - moš nav īstais, moš jāatmet ar roku .. Bet tad es arī atceros, ka tikai viņam azotē jūtos patiešām priecīga un laimīga. Un vēl daudz un dikti pozitīvu lietu. Un jā, ir arī negatīvais. Protams, ka ir - kur nu bez tā?
Bet es mūs redzu ilgtermiņā un, pat dienās, kad ļoti uz viņu dusmojos un gribas spert zibeņus, iet ielās un pie citiem puikiem, vienalga maza, racionāla smadzeņu daļa man atgādina, ka es taču labi zinu, ka pārnākšu mājās un nav ko cepties.
Es gan jau arī salīdzinoši attiecību sākumā pieņēmu lēmumu - pie tā strādāt. Ne vienmēr ir viegli, bet baigi kaifīgi gan. Labi, mēs abi esam early twenties vecumā, vēl visa dzīve priekšā un mēs mācamies saslīpēties, atrast katrs savu ceļu un vēl arī kopīgo. To arī der paturēt prātā. Un, protams, daudz, daudz runāt, izrunāt un izstāstīt. Un, dažkārt, tiešām neņemt pie sirds. Es cenšos nošķirt, kurus jokus var piedot un pasmieties līdzi, un kurus - nē. Un cepties tikai tad, kad tiešām kaut kas sastrādāts, lai viņš zina, ka tad mani ir jāņem nopietni, nevis par katru sīkumu taisīt kašķi :) (nesaku, ka Tu tā dari).
Bet, zini kā, ja Tev attiecību sākumā jau sāk zagties doma, ka "kaut kas nav", tad, varbūt, nav arī.
Pati jau to atbildi zini vislabāk. Tikai, varbūt, negribas atzīt ne sev, ne citiem.