Manuprāt, var būt neskaitāmi iemesli, kāpēc viņa to darba, bet visvienkāršākais - viņa tiešām gluži vienkārši grib uzturēt kontaktu, jo patīkat kā cilvēki un vēlas "draudzēties ar ģimenēm" :)
Manam vīrietim arī ir labas attiecības ar viņa bijušo draudzeni, kurai arī jau ir ilgstošas attiecības pašai. Patiesību sakot, mums tieši tā arī ir, ka viņi (ex un viņas draugs) ir laipni gaidīti pie mums ciemos, mēs labi pavadām laiku un man nevienu brīdi nav radušās aizdomas, ka tur varētu slēpties "KAUT KAS TĀDS". Vienkārši labas attiecības. Nav gan arī tā, ka mēs ar to meiteni sazvanītos, pļāpātu vai ietu divatā dzert tēju, bet šādi "ģimeniski" pasākumi ir jauki.
Tomer šeit laikam ir ļoti trausla robeža sajūtās un attieksmē pret bijušajiem, jo savās bijušajās attiecībās es noteikti negribēju pat zināt, kas ir mana vīrieša bijušās, kur nu vēl uzturēt ar viņām draudzību. :) Arī ar savu ex man nav nekādas intereses šādu draudzību uzturēt, vai gaidīt, ka mans vīrietis ar viņu gribēs draudzēties tā kā - ļoti atkarīgs no iesaistītajiem cilvēkiem, no tā, kādas bijušas vinu attiecības, kā notikusi šķiršanās, kurš bija iniciators, kādi iemesli u.t.t. Arī tas, kādas ir jūsu ar vīrieti šībrīža attiecības - kā ar uzticību un citiem "parametriem" :)