Pirmkārt , visiem skeptiķiem sākumā vajadzētu zināt, ka astroloģija neaprobežojas tikai ar 12 horoskopa zīmēm un to primitīvajiem raksturojumiem internetā.
Katrs esam dzimuši konkrētā datumā, laikā, vietā, gadā, kas zvaigžņu stāvokli maina uj, ku krasi.
Piemēram, ieejot tikai vienu solīti dziļāk par 'Esmu Auns, Lauva, Zivs' , mums katram ir Ascendenta zīme, kas iziet veselu apli tikai 24h laikā. Tā kā šī zīme ir kā mūsu otrs 'es' (50/50 ar 'ikdienišķo' zīmi) , tas , cikos piedzimi (un visi pārējie dati) arī maina un ietekmē to, ka 'pazīstu divas Lauvas-abi pilnīgi atšķirīgi'.
Tā ir zinātne, kas nav paredzēta būt katram izskatāma un saprotama pēc 20min informācijas meklēšanas un apkopošanas.
Tas, ka ,protams, ikdienas horoskopi ir tīrai izklaidei un 99% uz vietas izdomāti ,tas gan! :)
Es šajā tik daudz jau zinu, ka no malas tā tukšā muldēšana ar putām uz lūpām par to, cik tas viss ir sviests, jau sāk uzjautrināt. :)
Bet par tēmu- Strēlnieki vīrieši kā tādi - parasti jau kompānijas dvēseles ar izteiktu viedokli uz dzīvi. nepakļausies spiedienam un nepiekāpsies, pat ja paši sapratīs, ka runā/dara muļķības. liela vēlme iedzīt respektu pret sevi apkārt esošajos. Tas, ka melo-nejau visi melo, bet viņi to neuzskata par tabu.
Kā arī, piekrītu, ja sievieti mīl, tad tā būs viņa princesīte. Tiesa, viņi bieži paši sevi apmāna un 'iedomājas' šo mīlestību. Tā teikt-saka, ka mīl, bet nemīl un paši kvēli tic, ka tomēr mīl. :)
Lai vai kā-šie ir lielos vilcienos ņemti raksturojumi, kas APTUVENI ieskicē šo zīmju pārstāvjus, ebt nedefinē tos. Ja vēlies tiešām ko uzzināt par sev interesējošu cilvēku, iesaku pastudēt Astro kartes. Nav tik traki tas :)
Ja arī kāds/kāda izlašija šo eseju, tad gribu tikai pateikt-šis viss ir interesanti, definējoši, bet veselīgi būtu to uztvert kā papildus 'for fun' informāciju un nevadīties kā pēc vienīgās patiesības. :)