Miss Joker, man šķiet, ka tai kurai ieliki pēdējo meiteni melnajā apakšveļā tieši nav lieko kilogramu, salīdzinot ar tām, ko liki ceturtajā lapā, ja nemaldos. :D šai meitenei ar melno peldkostīmu pat "riepiņa" nav, te nu tiešāmir gadījums "curvy" un "platāki kauli" . ko tad diez viņa varētu nomest, pat ja trenētos līdz spēku izsīkumam. Protams, neiet runa par visiem gadījumiem, bet par attiecīgo meiteni melnajā apakšveļā. :)
Nezinu, man šī tēma ir sāpīga. Neteiktu, ka skaitos pie "kuģiem" vai "anorektiķēm", bet neuzskatu, ka ir pareizi apsaukāt curvy meitenes. Taču vienam patiks māte, vienam meita, trešam kleita.
Tieši nesen ar draugu sēdējām kafejnīcā un blakus apsēdās ģimene. Vienkārši tiešām ļoti liela sieviete, kas aizņem gandrīz divus krēslus un blakus viņai vīrietis, kurš nemitīgi viņu apčubināja, mīļi runāja ar viņu un tā. Un tad nu es konstatēju, ka kamēr es sev aizliedzu treknāku kūku vakros, šai sievietei pie sāniem ir mīlošs vīrietis, un pati arī pašpārliecināta, ko ļoti labi varēja redzēt vakara gaitā. Tasj au vairāk katrai prātā, tieši pilsētās mnauprāt vairāk. Vissi nternets tiešām nomāc plus size sieviešu būtību, iedzenot kompleksos un tamlīdzīgi. Nu kurš ir pierādījis, ka tievās ir skaistākas un veselīgākas? Nu vienkārši tas ir tik komercializēts, ka sievietēm jau cita patiesība nepastāv. Visas sievietes ir skaistas un vienmēr atradīsies kāds, kam viņas liksies visskaistākās!