apakšveļu reklāma

Reitings 138
Reģ: 08.02.2015

Kā jums tāda apakšveļas reklāma? Atbalstāt vai nē, man nepatīk.
14.04.2015 16:53 |

Reitings 2836
Reģ: 18.10.2014
Vispar jau proporcionali shajaa diskusijaa visas nav metamas vienaa katlaa, jo videjaas miesasbuves meitenem patik shii reklama, bet vinam nekas nav pretii pret bildem ar tievajam (normali tievajam) modelem. Bet liela dala smalko meiteniahu shis modeles uzteiz sauc par resnam, lidZ slaidumam kaa liidz meenesim utt.
15.04.2015 23:52 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
kā gan savādāk... 18 lapas ar pēršanos.. (t) :D
15.04.2015 23:56 |

Reitings 239
Reģ: 27.03.2015
Vispaar diezgan smiekliigi man ir visu sho paveerot. Gadus 10 atpakalj, kad veel sportoshana un fiziskaas aktivitaates veel nebija populaaras, es ciitiigi gaaju uz zaali, arii muskuljus un seshpaku biju dabuujusi. Uz lv atbraucot (jo manaa galaa pa lielam visiem ir vienalga kaa izskaties ja vien neneesaa kartona kasti uz galvas), no daudzaam paziistamajaam dzirdeeju - fui, peec kaa tu izskaties, neesi vairs sieviete, izskaties peec transvestiita un ka vinjaam sports riebjoties, ka tas esot garlaiciigi utt. 10 gadus veelaak, shiis pashas sievietes dziivojaas trenazieru zaalee un ar lepnumu posto bildes, kuraas vinjaam ir muskulji, jo luuk tagad taada mode ir ienaakusi un to vien sludina, ka katrai sevis cienoshai sievietei ir jaatrenneejaas un jaabuut ar presiiti. Fiziskie standarti visu laiku mainaas.

+++ zelta vaardi man arii kaitina taa divkosiiba,redz tagad tikai ar presiiti skaitaas slaida un kopta,bet normalu miesasbuuvi jau sauc par resnu un izpluudushu. vemt gribaas(t)
16.04.2015 00:02 |

Reitings 2342
Reģ: 29.01.2009
Vispar jau proporcionali shajaa diskusijaa visas nav metamas vienaa katlaa, jo videjaas miesasbuves meitenem patik shii reklama, bet vinam nekas nav pretii pret bildem ar tievajam (normali tievajam) modelem. Bet liela dala smalko meiteniahu shis modeles uzteiz sauc par resnam, lidZ slaidumam kaa liidz meenesim utt.

Smalko uzbūvju īpašnieču reakcija ir dabiska. Paskatījos pirmās 2 lapas..

" tur ir slaidas sieveites, bet ne anorektikes"
"Beidzot jāsāk reklamēt veselīgas sievietes un formas!"
"Vismaz vīrietis mājās var priecāties par labumiem!"
"izgjindushi skeleti, uz kuriem dreebes var pakarinaat"

Un tad sākās "Neatbalstu, nepatīk, resnas...". Normāla reakcija. Vispirms diskusija tika padarīta personiska (sākumā viedoklis tika jautāts par reklāmu), tad pabiezinātas krāsas ar epitetiem un viss aiziet... Nekas ārkārtējs.
16.04.2015 00:04 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
baigi neiesaistījos šajā diskusijā, bet nu pēc tā, cik nu lasīts, esmu sapratusi tikai vienu - ctn ir skaliņš un tagad baigi cenšas aizstāvēt tievās :D Nu mieru jau... kāda starpība patiesībā ko domā jānis, juris, anna vai marija. Galvenais, lai pašas jūtamies labi savās miesās un ja kādam garšo pa kūciņai šad un tad un mīkstāka miesa netraucē dzīvot, bet kādai liekas, ka ir pasaules gals, ja ir lieks kilograms, nu lai tā būtu taču! Mums visiem dzīvē ir citādākas prioritātes, citādi uzskati un normas... līdz brīdim kamēr mūs nebeidz nost mūsu paradumi, dzīvesstils un ķermenis, visi esam forši, skaisti un veseli - tam tad arī ir nozīme.

Ne tievajām vajadzētu nolikt apaļās, ne apaļajām vajadzētu šausmināties par tievajām. Ir sievietes, kuras ir laimīgas būt super tievas, ir tādas, kas to nevar pārdzīvot, un tiesi tāpat par apaļajām.

vsjo, viss :D
16.04.2015 00:24 |

Reitings 2342
Meoooww, žēl, ka tik maz esi sapratusi. :)
16.04.2015 00:30 |

Reitings 2425
nu, man slinkums lasīt tik daudz, bet es vienkārsi vizualizēju jūs - tievās vs apaļās, stāv un bļauj viena otrai virsū kaut ko :D ehhh, ko tik es neatdotu par šādu skatu...cosmo skinny versus fat fight :D
16.04.2015 00:31 |

Reitings 2342
nu, man slinkums lasīt tik daudz, bet es vienkārsi vizualizēju jūs - tievās vs apaļās, stāv un bļauj viena otrai virsū kaut ko ehhh, ko tik es neatdotu par šādu skatu...cosmo skinny versus fat fight

Ja nepamanīji, tad šobrīd diskusija bija par šo melnā un baltā fenomenu. Sen jau nokavēji cīņu par to, kas ir normāls, skaists un pareizs, līdz ar to nevietā trāpīji ar saviem komentāriem.:-)
16.04.2015 00:37 |

Reitings 2425
ctn, tu liecies par daudz uzvilkta šajā sakarā :D es nekur nemēģināju ietrāpīt vai piedalīties cīņā ( :-D ), bet gan vienkārši pateikt, lai jūs nomierinaties, jo pie kopsaucēja nekad tāpat nenonāksiet :D
16.04.2015 00:42 |

Reitings 2342
ctn, tu liecies par daudz uzvilkta šajā sakarā es nekur nemēģināju ietrāpīt vai piedalīties cīņā ( ), bet gan vienkārši pateikt, lai jūs nomierinaties, jo pie kopsaucēja nekad tāpat nenonāksiet

Par kādu cīņu un kādu kopsaucēju Tu runā? Iedziļinies tēmā, pirms komentē. Citādi grūti ar Tevi komunicēt, ja esi uz kaut ko iespringusi. :)
16.04.2015 00:45 |

Reitings 2425
16.04.2015 01:19 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Kad nav vairs,ko teikt,tad vecais labais triks ar bildi vai gifu vienmēr noder. :D :D :D
16.04.2015 07:34 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Nu gan - cik lapas par svaru, lai gan tēmai iedota reklāma.
Es atļaušos parunāt par to.
Man tā reklāma liekas nedaudz neritīga.
Mežģīnes liecina, ka meitenēm mugurā ir apakšveļa, fons saka, ka tam ir jābūt peldkostīmam.
Pašas modeles ir ok - simpātiskas sievietes. Tām, kas saka, ka svars par daudz, vēlos atzīmēt, ka tirgus nesastāv no vienas svara kategorijas. Reklmas pasūtītājs modeles izvēlas tādas, lai tās potenciālajai klientei radītu asociāciju ar sevi, līdz ar to vēlmi pirkt.
Reklāmas būtība ir radīt sajūtu, ka, nopērkot attiecīgo produktu, dzīve kļūs labāka. Šokolādes reklāma sola garšas baudu, alkohola reklāmas jautrību... Šī reklāma sola, ka attiecīgās vešiņas labi izskatīsies arī tām sievietēm, kuras nemēģina sevi iedzīt šobrīd modes industrijā pieņemtajā ķermeņa ideālā. Bet tas fons ir garām un maitā visu.
16.04.2015 08:01 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Mežģīnes liecina, ka meitenēm mugurā ir apakšveļa, fons saka, ka tam ir jābūt peldkostīmam.

+++ es arī par to pašu padomāju, kad atvēru bildi, jo galvā kaut kā nesaslēdzās veļa ar pludmali :D
16.04.2015 08:55 |

Reitings 2836
Nerunajot tagad par pashu reklamas vidi, palikshu pie sava, ka visas nav vienaa katlaa metamas - jo viss saakas ar to, ka tika ieposteeta shii bilde ar tekstu - man nepatik. Tievaaa modeles ir visaas bildees, par kaut ko citadu uzteiz - fuj, kas te smuks, resnas, kuģi u.tml. nav nekaa nevienam (vairkums gadijumu) pret tievam meitenem, ja tada ir genetika, laba vielmaina. Protests bija pret badinashanos kultu, jo daudzas jaunas meitenes sabojaa veaelibu, jo censhas lidzinaties modelem. Un cik daudz nav lasits par to, ka modeles dzivo pusbadaa, vinam noliedz est un liek nomest arvien jaunus neesoshus kilogramus. Ir arii dzirdets, ka dala patasto modelu vairs nevar izturet to un pariet uz t.s. lielaa svara modelu kategoriju, turpina dzivot veeligu dzivesveidu. Par kadu nolaidibu pret sevi mes te runajam! Par kadiem kugiem un mucaam!
16.04.2015 09:37 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nu jūs te esat iediskutējušas. :-D
Reklāma kā reklāma, kādai taču jāreklamē veļa lielo krūšu izmēru meitenēm.
16.04.2015 09:42 |

Reitings 2342
PaulaMonro, izskatās, ka tā melnā un baltā nostāja Tev ir itin labi saprotama, pat tīkama. :D
16.04.2015 09:59 |

Reitings 2425
Kad nav vairs,ko teikt,tad vecais labais triks ar bildi vai gifu vienmēr noder.

vispār jau vienkārši dažreiz labāk ir aizvērtes un beigt malt bezjēdzīgas samazgas, ko ctn vajadzētu ņemt vērā :D Pārskrēju ar acīm pāri pēdējām kādām 3 lapām un likās, ka deja vu katrā komentārā jau bija :D

Pilnīgi bezjēdzīga un nediskutējama tēma :D
16.04.2015 09:59 |

Reitings 2342
Meooowww, redzi, man savukārt šķiet bezjēdzīgi cēli izteikties, ka "es nāku jūs nomierināt", nu gluži kā tāda labās gribas vēstnese, bet reāli mēģini izprovocēt, lai varētu kādu kašķi pacelt, citādi dzīvei garša nav. :D

vispār jau vienkārši dažreiz labāk ir aizvērtes un beigt malt bezjēdzīgas samazgas

Tieši tā! Kaut Tavi vārdi sakristu ar rīcību. :D
16.04.2015 10:03 |

Reitings 2836
ctn, man shkiet, ka shoteiz Tu runaji par sevi. Palasi savus komentarus.
16.04.2015 10:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)