Ja runā par apakšveļu tad man vienkārši nepatīk tās krāsa īsti :D nav laikam manas krāsas, bet kopumā bilde patīk :) Zilajā apakšveļā meitenei tik skaists smaids un tāds maigs ka prieks.
Paskatījos uz vel bildēm no "Curvy Kate" un prātā iešāvās viena doma. . "Sakat ko gribat, bet man tomēr patīk tās formas".Goda vārds ja kādreiz nebūšu ar draugu kopā un sagribēsies attiecības ar sievieti, tad tādas kā šīs man būtu ideāli (l) Un es nezinu kāpēc, varbūt tā ir mana šī mirkļa garastāvokļa iespaidā doma, bet visas tās ar apaļumiem meitenes izskatās tik ļoti laimīgas un apmierinātas ar sevi ka vel skaistākas tas viņas padara (l)
Par to, ka apakšveļas modeles izvēlētas nestandarta (respektīvi ne 90-60-90) izmēra dāmas - tikai prieks. :-)
Mani vairāk mulsina fakts, ka apakšveļa tiek demonstrēta dabā, nevis iekštelpās. Tas tā, manām acīm nepierasti. :-D
tās divas kas pa vidu (saucu pēc pirmās bildes) IR slaidas. pa malām - formīgākas, bet noteikti ne resnas vai apaļas. tas ka mūsdienās norma ir šis kas patiesībā ir slimīgi:
nepadara šīs te no reklāmas par resnām. viņas ir normālas, slaidas, veselīgas.
Man līdzīgas domas kā Miss Joker :D
Vai nu man pagalam apnicis, ka pa visurieni bāž mums acīs pārmērīgu tievumu (pat e-pastā normāli nevar ieiet bez reklāmu "kā iegūt perfekti plakanu vēderu un nomest 10 kg" klātbūtnes), bet arī ļoti patīk šādas formas. Ja nebūtu man dabīgi smalks ķermeņa tips, labprāt tā izskatītos.
Ak modeles nestandarta... (t) neredzu tur neko sliktu, reklāma kā reklāma, galu galā veļa taču jāvalkā dažādu izmēru sievietēm, ne tikai modeļu augumiem :-)
Es vispār pēc uzbūves esmu līdzīga kā tās meitenes bildēs, jā protams reizām kādu kg gribās nost, bet reizēm es pati sevi dievinu tieši tādu kāda esmu un gribētu sev blakus arī tādu sievieti (l)(l) Man šodien lezbiska diena uznākusi :D