Koridorii izvilkti gan zabaki garie,gan iisie,gan ziemas jaka staav,gan metelis un divas plaanaas kurtkas,jo tas laiks mainaas pa minuteem. Taa nu varieeju. Pabazhu degunu pa logu,paskatos tvnetaa graadus un tad domaju,ko vilkt.
Šodien, vakar - rudens jaka (biezā, bet ne tik bieza kā ziemas jakas), garie siltie zābaki.
Kad siltāks, tad īsie zābaciņi un pavasara jaciņa (stepēta auduma vai ādas imitācijas).
Praktiski visu laiku adas jaka jau vismaz menesi.
Kajas gan balerinas, kad sauss, vai glitas melnas kedas. Kad list, plani snorejami, zemi puszabacinji.
Oi...šodien esmu saģērbusies tāpat kā vakar, tikai apavi citi, jo vakar mani garie auduma rudens zābīši saslapinājās un šodien likās, ka vēl nav galīgi sausi :( bet vispār no ziemas mēteļa sen jau izkāpu...tagad staigāju īsajā kažociņveidīgajā jaciņā :) sestdien gan biju izvilkusi plānāku virsdrēbi, bet jau noliku atpakaļ skapī :D vispār hroniski trūkst īso zābīšu, bet veikali tagad jau pilni ar vasaras kurpēm...
Tieši tikko nācu no darba un to pašu iedomājos, ka ir auksts vējš un pavasara jaciņā pavēsi. Ziemas drēbes un apavus gan vairs nevelku. Kājās īsie zābaciņi, tur viss ok.
Vispār ar tiem vējiem man ir sapūsta auss, ik pa laikam sāp. Vispār šis laiks tāds mānīgs, labāk ģērbties siltāk. Par ādas jaciņu un balerīnām labāk aizmirst pagaidām.
Vispār sestdien gan laiks bija ideāls, gribu atkal tādu siltumu (l)
Plāns mētelis, kurš it kā skaitās pavasara/rudens, bet visu mūsu silto ziemu viņā nostaigāju. Tikai pāris reizes no skapja izvilku biezo dūnu mēteli.
Un kājās puszābaki ar plāno zeķīti.
Kurpēm vēl par aukstu,tāpat arī kedinām vēl par aukstu.
Eh, kā gribas jau pavasara kurpēs iekāpt un kādus košus svārciņus uzvilkt-kur tas pavasaris?(l)
Pavēroju ka citas jau balerinās staigā,man laikam vēl pa aukstu.Citas vēl siltajos ziemas zābakos,diezgan amizanti tā pavērot,cits laikam salīgāks,cits mazāk.
Apģērbs jau atkarīgs arī no tā cik ilgi esi ārā. Es kad stāvu pieturā un gaidu sabiedrisko, nesaprotu tās meitenes balerīnās/mokasīnos, svārkos un ādas jaciņās.. 7 no rīta, es salstu, bet viņa man blakus praktiski bez nekā :D
Apmēram tā - gaišs mētelis, skrienami apavi, kāda gaiša blūze vai džemperītis un skinny džinsas. Bēdājos par to, ka visi veikali pilni ar plēstajām džinsām un normālās ir šausmīgi mazā izvēlē. Kas grib, tak var plēst mājās :D
Man ir īsa pavasara jaka, apakšā vienmēr uzvelku palielu, siltu jaku ar kapuci, kājās melnas kediņas, zābakos un biezàkās drēbēs atgriezties neprasās un negribās. Svàrkos gan vēl nestaigāju, man būtu pa aukstu