Sirsniņtēma

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Lasot visas sūdzības par otrajām pusītēm, sapratu, ka bieži nespējam novērtēt to, kas mums ir. Tāpēc padalāmies stāstos, kā esam satikušas savu otru pusīti, un kāds šis cilvēks ir pret jums, un kā jūties tu :)
14.04.2015 13:56 |

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Tiešām prieks par jums meitenes, pati tagad esmu bez attiecībām un pat ja tās vēlos, tad tomēr ticu, ka būs kāds, kas mainīs manus uzskatus par mīlestību. Un nebūs tā, ka veidošu attiecības tikai tāpēc, lai tā būtu. visi jūsu stāsti man liek padomāt par bijušajiem, par vīriešiem, par tiem kuri ir iemīlējušies manī, un pat par labāko draugu. Reizēm šķiet, esmu pārāk izvēlīga, lai gan no vienas puses tas ir labi. Pastāstīšu nevis par savu vīrieti, bet gan savu labāko draugu.

dažus gadus atpakaļ es uzrakstiju dr.lv viņam, jo mums bija kopīga interese - sports, precīzāk ielu vingrošana, līdz mēs sākām sarakstīties. Tā kā mēs dzīvojām dažādās pilsētas, netikāmies, bet visu laiku plānojām. viens otram stāstijām arī par attiecībām un palēnām iepazinām līdz viss pazuda, abiem mainijās dzīves apstākļi pa 180grādiem, bet vienu dienu saņēmu īziņu, ka vajadzētu satikties. Satikāmies, kontakti ir atgūti, nu jau esmu pazīstama arī ar viņa draugiem, viņš saticis man divus tuvus cilvēkus un izglābis no kontrolējošām attiecbām, bet nu viņš ir manī iemīlējies, attiecības vairs nevarētu dēvēt tikai par draudzību, un tomēr mēs abi uzskatam, ka mūsu savstarpējā draudzību ir vērts piedzīvot un uz tām paskatīties pozitīvi, lai kas arī notiktu, jo mēs abi zinam, ka kopā nebūsim, pat ja viens otram patīkam. Nav nekādu skumju vai asaru, jo abiem ir bijusi smaga pagātne un spējam novērtēt ik mirkli.
15.04.2015 09:18 |

Reitings 6
Reģ: 19.05.2015
Palielīšos.
Iepazināmies skolā ,iepriekš šis bija ar kaut kādu citu čiepu no skolas. Nu neko bijām draugi ,draudzējāmies abi divi ilgu laiku un tad vienā jaukā vecgada vakarā satikāmies ,šis ar draudzeni jau mēnesi bija šķīries ,simpātijas abiem bija nu neko pabučojāmies. Un tā ,riktīgi jauki iesākām gadu kopā ,vēljoprojām esam pāris ,dzīvojam kopā un mums ir labi :) Esmu nenormāli pārlaimīga būdama ar viņu kopā ,labākais kas ar mani noticis. (l)
19.05.2015 22:54 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Noverteeju pilnigi visu vinjaa. Nesakshu skaitiit kas un kaa Jo teiks ka lielos :-D
19.05.2015 23:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits