kontrole

Reitings 5
Reģ: 14.04.2015
mans draugs mani sausmigi kontrole un ierobezo. man nevar but draugi, drikstu runat tikai ar mammu un masu, tani pasa bridi vins iet uz darbu vins kontaktejas ar kolegiem, vinjam pasam ir arpus darba pazinjas (vinjam nepatik formulejums draugi). esu izsalkusi pec sarunam, pec kontaktiem ar cilvekiem, vins pats nespej remdet manu izsalkumu, jo atnakot no darba vins ir noguris, viegli aizkaitinams. vins ir tads cilveks, ar kuru par visam temam nevar runat, biezi vins parmet, ka es runaju mulkibas. esmu tada ka depresija. uz ielas man bailes kadu satikt un runat, sajuta, ka vins mani vero, nosodis. esmu majas ar diviem maziem berniem un dzirdu ikdiena tik vinjus, briziem sajuta, ka juku prata. ko man iesakt
14.04.2015 13:17 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Piedod ja būšu skarba, bet ko Tu vēlies no mums? Nu, nopietni?

Acīmredzot, Tu esi to pieļāvusi.Acīmredzot, Tev vispār nav nekāda mugurkaula un noteikšanas par situāciju. Acīmredzot, Tu esi no to sieviešu kategorijas, kas darīs jebko, lai tikai būtu blakus vīrišķis, lai nedod Dievs kāda nepadomātu, ka Tu esi neveiksminiece.

Diez vai Tev kādas ieteikumi palīdzēs, jo Tu pati neinteresēta neko mainīt. Ja tā būtu, tad diez vai Tu prasītu atbildi uz retorisku jautājumu.

Es, protams, atvainojos, bet tās ņaudulīgas diskusijas no sievietēm, kas savu dzīvi pakārto vīrietim, tiešām apriebušās.
14.04.2015 16:04 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Man arī žēl tādas sievietes lupatas, bet neko viņām nelīdzēsi.
Ja tiks vaļā no viena tirāna, tad nākamais būs stipri līdzīgs. Piemēram, ļaus iziet sabiedrībā, bet mīlēs šo paklapēt ik pa laikam, profilakses pēc. Tā ir diagnoze vai kaut kādi mazvērtības kompleksi, kas to pieļauj. Laikam nav bijušas normālas draudzenes vai ģimene, kas ievērotu kādā bedrē sieviete lien.
14.04.2015 16:12 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Sievietei taču vajag sevi mīlēt un cienīt. Nevar taču attiecībām sākoties, pārvērsties par grīdas lupatu. Nu pilnīgi identisku stāstu zinu no dzīves un viss beidzās ar to, ka sieviete aizgāja no vīra pie cita. Plus vel viņam patika arī šad tad rokas palaist. Tā teikt, lai "ierādītu viņas īsto vietu!"
Nu nevar tā.
Un patiesībā, nevar jau tev arī nemaz nekā palīdzēt, jo tu jau īsti neko nedari, tu pat baidies ar viņu runāt. Un ja godīgi, pat ja jūs visu izrunātu un viņš teiktu, ka būs viss labi, es neticu, ka baigi kas mainīsies. Tādi cilvēki nemainās.
14.04.2015 17:19 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Padomā pati, tu sevi grauj pakļaujoties viņam pret savu gribu. Tā vairs neesi tu pati. Tu jūties labi? Tu esi laimīga? Mīlēt nenozīmē otru pārveidot, tā lai viņam ir ērti. Izskatās, ka tu esi upuris. Ja nejūties labi, tad kkas ir jāmaina.
Viņš saka, ka mīl sevi, bet kāpēc tu nevari mīlēt sevi? Dar visu, lai tu justos labi, ja viņš būs tavs cilvēks, tad būsiet kopā. Ja viņš nespēs tevi pieņemt tādu kāda esi, tad nu nav pa ceļam. Kāpēc jāmocās? Dzīvojam tikai vienreiz. Tāpēc ir jādzīvo viegli un komfortā. Lai nav tā, ka pēc gadiem saproti, ka vajadzēja tomēr dzīvot savādāk, tad jau būs par vēlu.
14.04.2015 18:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits